2777
2789
عنوان

قرص یا پودر گین آپ برا چاق شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19393 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چندماه استفاده کردی؟بازگشت نداشت؟

عزیزم من هنوزم گاهی میخورم دقیق یادم نیس

ولی دختر داییم ک خورد ، بعد دوهفته ک من دیدمش خیلی تغییرش محسوس بود، فقط اگ خواستی حتما پودرشو بگیر

[QUOTE=221413982]عزیزم من هنوزم گاهی میخورم دقیق یادم نیس ولی دختر داییم ک خورد ، بعد دوهفته ک من دی ...

نمیدونم والا من خیلییی کم میخورم الان چن ماهه هنوز ی قوطیشم تموم نکردم، ده کیلو رو مطمئنم، در حد یکی دوکیلو همینجور کم و زیاد میشم

سلام عزیزم اگه هنوز تو سایتی میشه منم راهنمایی کنی مصرف کردی خوب بود واینکه بارکد و ارم داشت چجوری ب ...

سلام گلم بنظرم اصلااا نخور

همه قرص و پودرای چاقی لاغری عوارض دارن

از شکم و پهلو و غبغب ک بگذریم من پریودیم خیلی ناجور شد با اینکه هنو یکم از چاقی دوره مصرف پودر مونده ولی ب عوارض بعدش نمیارزه واقعا

سلام گلم بنظرم اصلااا نخور همه قرص و پودرای چاقی لاغری عوارض دارن از شکم و پهلو و غبغب ک بگذریم من ...

خیلی ممنون از راهنماییت من قرص گین آپ اصلشو پیدا کردم دوروز دارم مصرف میکنم اشتهام صفر بود الان این دوروزه  هرچی دم دستم بیاد میخورم اشتهام ب شدت باز شده و خیلی میخوابم اصلا خوابم دست خودم نیس یعنی نخورم دیع

خیلی ممنون از راهنماییت من قرص گین آپ اصلشو پیدا کردم دوروز دارم مصرف میکنم اشتهام صفر بود الان این ...

بنظرم نخور عزیزم، خیلی چاق میکنه و تقریبا ماندگار هم هست ولی ب عوارض بعدش و چربی اضافه‌ای ک میاره نمی‌ارزه