2777
2789

جوش در واقع پیام بدن برای زیاد شدن مواد مضر هست که معمولا با حجامت برطرف میشه

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز دوش بگیر چربی بدنت زیاده داخل حمومم حنا و سدر قاطی کن حالت ابکی باشه ب کل بدنت بمالون 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙

وای پسر من بازوهاش و کمرش پر حوش شده خیلیاشم جاش مونده انکا اوریون گرفته هر چیم میزنم خوب نمیشه

انواع ماسکا حنا آبلیمو پماد صابون ماست کنار پوست لیمو اصلا تاثیر نمیزاره

[QUOTE=135915596]مساوی [/QUOفقط بمالم لازم نیست صبر کنم یعنی

10/15دقیقه صبر کن یه ماه نتیجه نگرفتی یا کمتر نشدن حجامت عام کن 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
میترسم⁦☹️⁩

ن بابا ترس نداره ولی این فصل حجامت کنی خیلی خوبع 

چربی و شیرنی کم بخور میتونی حنا بدون رنگ بگیری ولی حنا رنگی ام وقتی رقیق بشه زیاد رنگ نمی گیره