2777
2789

سلام خانوما .من ۲۵ سالمه و ۱۱ ساله ازدواج کردم .با اینکه تو زندگیم خیلی سختی کشیدم ولی من همیشه مثل کوه بودم و هستم و نمیزارم مشکلات منو درگیر کنه .من همیشه با اونا میجنگم .ومیتونم با تمام وجودم بگم خوشبختترین زن دنیا من هستم .میدونی یه سری مشکلات دارید ولی اطرافم پر شده از ادمای منفی که قدر لحظه هاشونو نمیدونن .من احساس میکنم اینطور ادما فقط برای وقت تلف کردن و حوردن و خوابیدن به دنیا اومدن ....

ما بدنیا اومدیم برای خودمت به هم برای شاد زندگی کردن کمک کردن به دیگران .

یکمم از خوبی های زندگیتون بگین چرا همیشه طرف بد ادم هارو میبیننین هممون خدا افریده .خوشبخت زندگی کنین .

من چندییییییین ساله سمینارهای اقای شاهین فرهنگ نگاه میکنم و دوره شکرگزاری هروز انجام میدم .واقعا من انگار از نو افریده شدم .من به همه به خیلیا کمک میکنم هم ماااادی و هم معنوی که زندگی چندنفر از مرز طلاق برگشته .میدونین حیلی زیباست که یکی بهت بگه خدا خوشبختت کنه خدا اخرت بخیرت کنه اونم از ته ته ته دل......برین قانون کارما قانون دارما قانون خلا رو ببینین چیا میگن این قانون ها چیا میگن....واقعا قبول کنین که بعضیا اومدن فقط لباس بخرن بپوشن بگن بخندن یا افکار منفی داشته باشن و همینجور هم میمیرن .ما اومدیم تو این دنیای فانی امتحان بدیم مثل مدرسه هم درس هم زنگ تفریح ......خوشگذرونی مال اخرته وقتی میریم بهشت....تعریف از خودم نباشه .ولی زندگیم خودم ساختم میتونستم طوری رفتار کنم که الان شاید در جایگاه خوبی نبودم و منو بزور در سن ۱۴ سالگی شوهر دادن همسرمم ازم ۱۲ سال بزرگه .میتونستم  در دعواهامون که اوایل زیاد بود منم قهر کنم بیام خونه بابام طلاق بگیرم .ولی مثل صبر ایوب صبر کردم به زندگیم عشق دادم غرورم بعضی وقتها شکستم .ولی الان واقعا زندگیم محشررررررررره .با اومدن دخترام که ۵ و ۴ سالشونه زندگیم شیرین تر شد .اون خواهرشوهرایی  را که من تو چشم دشمن میدیدمشون الان از خانواده خودم بهم نزدیک ترن خیلی دوسشون دارم عاشقشونم واقعا خیلی مهربونن خدا حفظشون کنه .بیایید بجای تغییر دیگران خودمونو تغییر بدیم .بعد این تاپیک اگه میخوایین پست بزارین تا ۱۰ بشمارین .فک کنین تامل کنین اگه میخوایین شماهم زندگی عالیییی مثل من داشته باشین من در خدمتم.من عاشق کمک کردنم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

درود به شما

خوشحالم بالاخره داخل سایت یکی بود که یه تاپیک خوب و درست بزنه⁦👌🏻⁩🌹

کاربر قدیمی ام⁦☺️⁩واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید⁦🙏🏻⁩⁦🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇

اولین قدم خوب زندگی کردن اینه که خودمونو دوست داشته باشیم 

هر روز خدا رو شکر کنیم که سالم و زنده ایم

عزیزانمون در کنارمون هستن

سقفی بالای سرمون برای خوابیدن هست

و غذایی برای سیر شدن

تلاش کنیم برای بهترشدن زندگیمون در همه ی زمینه ها

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین که فکر مثبت دارین آره منم دورو ورم زیاد میبینم ادمایی که از لحاظ مالی کاملا از من و خونوادم اوکی ترن ولی همش ناله می کنن میگم اخهه چرا پیش ما ناله میکنین شما که اینقدر دارین خب شکر کنین و به دیگرانم انرژی مثبت بدین .

میخندم ولی افسرده ام

باافسردگی میشه چیکارکرد؟

وقتی مشگلات اونقدرفشاربیاره ک نتونی به هیچ چیزی فکرکنی سخته ادم بتونه شادوبیخیال باشه

منم دنبال شادبودنم ولی افسوس چن ساله افسرده شدم😔

آفرین که فکر مثبت دارین آره منم دورو ورم زیاد میبینم ادمایی که از لحاظ مالی کاملا از من و خونوادم او ...

ناله میکنن ک چشم نخورن اینجورادما بنده خداها خیلی درگیرن باخودشون

باافسردگی میشه چیکارکرد؟ وقتی مشگلات اونقدرفشاربیاره ک نتونی به هیچ چیزی فکرکنی سخته ادم بتونه شادو ...

دوست عزیز میفهممتون .ولی برین یکم تحقیق کنین خدا هیچ بندشو فقیر و گشنه نمیزاره به هیچ بندش مشکل نمیده .بخدا جذب های خودمونه .من بعد عروسیم دوسال و دوماه زجررررر کشیدم یه مشکل خیلی خاصی داشتم که فقط سر بعضیااااااااا میاد نه همه .ومن اینو تو مجردی جذب کردم .مطمئنم از اگه از کلمات تاکیدی و شکرگزاری استفاده کنید خیلی پولدار میشید .حتما هدف و انسان موفق و خانواده موفق سمینار اقای فرهنگ ببینین

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

خانوما میبینین اگه تاپیک خیانت بود الان صفحه ۱۰۰ هم رد کرده بود ببینین مردم چقد خودشون دردسر دوست دارن درام دوست دارن که فقط بعیر از چمدتا خانوم هیچکی نظر نداده