2777
2789
عنوان

رژیم پسر زایی

173 بازدید | 19 پست

سلام...میخواستم ببینم کسی هست که رژیم  پسر زایی رو رعایت کرده باشه..وه نتیجه گرفته باشع...بعد چند ماه نتیجه گرفته؟ لطف میکنین جواب بدین😋😋😋😋

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص

دختر و پسر هیچ فرقی نداره فقط بگو بچه سالم باشه خانومی

طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویتامین ایی ویتامین سی و جینسینگ شوهرت بخوره بچه به احتمال قوی پسر میشه ان شاءالله ..کپسول رویال ژلی ...

مامان زمستون شما خودت استفاده کردی و نتیجه گرفتی؟

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص

من رژیم دختر گرفتم 😄غیرروزای تخمک گذاری اقدام کردم باسرکه خودموشستم سردی خوردم شوهرم سردی خورد

پسرشد

خیلی تلاش کردم میدونی اینجورچیزا فقط وفقط شانسیه و دست خداس اسپرم مرد فقط تعین کنندس اونم باهیچ ماده غذایی تغیرنمیکنه امتحان کردم که میگم

اره زن داداش من با رژیم پسر شد بچش

چی میخورد بیشتر؟با دارو گیاهی...یا دارو شیمیایی؟

مامان زمستون شما خودت استفاده کردی و نتیجه گرفتی؟

بله عزیزم .من شوهرم مشکل اسپرم داشت دکتر اینادرو براش تجویز کرد بعد متوجه شدم نقش اینا که نوشتم واست روی جنسیت پسر تاثیر داشته برا همین بچه م پسر شد.جینسینگ که دیگه خ گرمه مطمئنا موثره.جنسیت پسر میخای فقط گرمی بخورین.البته خواست خدا هم چیز دیگس .ان شاءالله همونی بشه که میخای.در کنارش دعا هم بکن و از خدا بخواه

چی میخورد بیشتر؟با دارو گیاهی...یا دارو شیمیایی؟

گرمیجات روزانه،خوردن تخم هویج فرنگی دم کرده ناشتا توی پریودی،،چهل روز آخر خوردن یک تا دو فنجون عرق کاسنی،دوش واژینال با جوش شیرین،هویج وموز و نمک و شوری فراوون،حذف لبنیات و ترشی،روزانه ۶ یا ۷ دونه فلفل سیاه ناشتا به همراه معجون دارچین و زنجبیل و عسل و آب جوش ،،زوزانه زعفرون،مرد هم که خوردن گرمیجات و عرق کاسنی و ویتامین e و cو فولیک اسید

خیلی چیزای دیگه هم هست ولی اینا که من گفتم مهمتریناش هستن،تو نت سرچ کن کامل میاد بالا

مرسی لطف کردی😊😊