2777
2789
عنوان

زلزله بلوچستان وسیستان

504 بازدید | 11 پست

چن سال پیش زلزله ۷/۸‌ریشتری بلوچستان رو لرزوند که با لرزشش کشورای همسایه هم لرزیدن اما لطف خدا شامل حالمون بود که به  هییچ کی یه خراشم نرسید 

میگن ۱۰۰میلیون نفر زلزله رو حس کردن 

خیلی وحشتناک بود 😭

ان شاءالله لطف خدا شامل حال شما وتمام مردم 

هیچی نمیشه به امید خدا 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

چرا من یادم نمیاد کدوم سال

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایی چخبره اینقد زلزله هم تهران هم سیستان

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

شما چقدر مهربونی🌷🌷🌷

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
چرا من یادم نمیاد کدوم سال

زلزله سال ۹۲ سراوان که به بزرگی ۷.۸ ریشتر بود ولی چون عمق نزدیک ۱۰۰ کیلومتری زمین بود خدا رو شکر بخیر گدشت. تعداد کمی کشته در پاکستان و ۱ کشته در ایران داشت

وایی چخبره اینقد زلزله هم تهران هم سیستان

دقیق  خوندی زیرعنوانمو گفتم چن سال پیش😀

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

جناب زلزله تور ایران گردی گرفته فک کنم اخه میگن تو ارومیه هم اومده

خدابخیر بگذورنه 

کرمان ۳ریشتر اومده میگن

دقیق  خوندی زیرعنوانمو گفتم چن سال پیش😀

وایی نع باور کن فقط اسم زلزله رو دیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😁😂

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘