2777
2789

بچه ها من سعی میکنم تندتند تایپ کنم و ازاخر کامنتهارو جواب میدم این موضوع مال چندسال پیش،من یه خواهردارم سه تابرادر،اون زمان خواهرموبرادربزرگم ازدواج کرده بودنو منودوتا برادردیگم مجردبودیم من اونموقع ها حدودا۱۳سالم بودالان۲۷سالمه،برادردومیم ک اسمشومیزارم علی وموضوع داستان ماست عاشق دخترداییم مثلا مهساشده بود،دختردایی بزرگمم زن داداش بزرگم بود،علی خیلی عاشق مهسابود بقدری ک تموم فامیل میدونستن این دوتاهموعاشقانه میخوان علی ب مامانم هی اصراردلشت ک بریم خواستگاری مهسا،مامانم یه روز رفتن خونه داییم ک مهسارو خواستگاری کنن داییم گفته بود بایدعلی بره سربازی بیادبعد،داداشمم حسابی خوشگل وخوشتیپ بود یعنی خوشتیپ بودا تو محلمون بهش میگفتن خوشتیپ محله خیلی ماشاا...خوشگلم بود

داداشم تاشنید داییم شرط کرده ک بره سربازی بعد هنوز دوماه ب اعزامش مونده بود ک جلوجلو رفت دفترچه اعزام گرفتو پر کرد ک زودتر بره،رفت سربازی و سه ماه اموزشی رو تموم کرد اومد ب مامانم گفت بریم‌خواستگاری مهسا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم خوشحال ازاینکه قراره دختر داداشش بشه عروسش رفتن حلقه خریدن وگل وشیرینی رفتن خواستگاری،که یهو داییم گفته بود نه،نمیخوام دوتاخواعرا باهم جاری بشن،گفتم ک دختربزرگشونم زن داداش بزرگم بود گفت من شرط سربازی گزاشتم ک شاید تواین مدت ازسرشون بپره این عشقوعاشقی 

یه خوشگل لایک کنه🤗

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
مامانم خوشحال ازاینکه قراره دختر داداشش بشه عروسش رفتن حلقه خریدن وگل وشیرینی رفتن خواستگاری،که یهو ...

😕😕😕😕😕

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

چشمتون روز بد نبینه ازاون ب بعد زندگی ما شد جهنم،هر روز دعوا هر روز بحث،داداشم همش ب داییم فحش میداد،یافکرمیکرد زن داداشم زیرابشو زده ک مهسارو بهش ندن،ادامه ی سربازیشم نرفت و شد سرباز فراری