2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیا از نظر شما  چه تعریفی داره ؟ 

من فکر میکنم  محیط و فضایی ک آدم  ب بچه ش  داره شیر میده مهمه !!  یه جای دنج و آروم  ؛  هم بچه راحت و حواس جمع ،  هم مادر  خیالش راحته ...  اینو احترام ب  خود و بچه  میدونم شخصا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خیلی دنبالت میکردم خوشال شدم واست هدیه خریده..قدر همو بدونید دنیا دو روزه

عزیزم ممنونم شماها تو نی نی سایت بیشتر از خواهرای خودم ب دردم خوردین از همتون ی دنیا ممنونم عشقین ❤❤❤

من اگه اینجا از مشکلاتم‌ میگم چون تو دنیای واقعی کسیو ندارم باهاش دردل کنم‌لطفا لطفا لطفا دلم‌رو نشکنین 
یعنی عکس جاریشو در حال شیردهی گذاشت ؟ خب کار خودش ک خیلیییی بدتر بوده 

نه عزیزم 

میگغت خیلی بی حیا هس تو جمع به بچش شیر میده 

ولی کامل خودشو میپوشنه 

میگفت بیشعور و بی حیا خجالت هم نمیکشه 

خدایا شکرت 🙏🏻
کدوم؟؟

دوتا بود یکی عکس خواس بذاره مسخره کرد یکیم بود میگف درباره همچین مسائل جنسی که ترکوندنش سرکاری بودن

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
جدی مبارکتون باشه ایشالا دیگه هیچ مشکلی پیش نیاد برات پست گذاشتم امیدوارم خونده باشی بنظرم بخونیش خو ...

ممنونم عزیزم چشم حتما 

من اگه اینجا از مشکلاتم‌ میگم چون تو دنیای واقعی کسیو ندارم باهاش دردل کنم‌لطفا لطفا لطفا دلم‌رو نشکنین 
دید اون بد بود و با جاریش اصلا مشکل داشت  وگرنه صحنه قشنگی حس  والا ما از اون صحنه حس خو ...

شما خودت جلو جمع بچه شیر دادی تا به حال؟؟!!!

از نظر منه مادر صحنه ی شیرینیه.....

اما وقتی مجرد بودم صحنه ای به شدت چندش آور بود...

این رو هم باید متذکر بشم از دید یه مرد شاید با این دو تا دید متفاوت تر باشه!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
نه عزیزم  میگغت خیلی بی حیا هس تو جمع به بچش شیر میده  ولی کامل خودشو میپوشنه  میگ ...

آهان . وا مگه چیه خب خودشم میپوشونه تازه . من انقد دیدم ک سی.... هم مشخص بوده کامل. ولی پوشیذه باشه ک عب نداره خب همه میدونن ک بالاخره این بچه از شر مادر میخوره بره تو اتاقم اگه کسی مریض باشه ذهنش فرقی با پوشیده نداره

امید زندگیم دوقلوهام😍 

اصلا ارزش نداره همچین آدمی درموردش بحث بشه 

بابای منم اینجپریه به همههههههههه تهمت میزنه میگه همه خرابن همه بی حیان فقط و فقط خودش آدم درستیه 

حالا این زنم اینجوریه ، همه فکرش اینه دیگران بی حیان خودش باحیا 

،غیبت و قضاوت خودشو فکر مریضشو نمیبینه شیر دادن جاریشو میبینه ، یکی نیست بگه عنتر چیکار به جاریت داری اخه ، به خدا ما 7تا جاری هستیم هیچ وقت کاری به کار هم نداریم همه سرشون تو زندگی خودشونه ،منم بچمو اتاق شیر میدادم ولی جاریام همیشه اینجوری شیر میدادن ولیییییییییی ما هیچ فکر بدی نکردیم هرکاری خودشون دوست داشته باشیم انجام میدیم

درسته که لفظ بی حیا خوب نیست ولی خب بنظر خود من بهتره کسی که به بچه اش شیر میده بره تو 1 اتاق دیگه , شاید برا خیلیا مهم نباشه اما حتی من خودم که خانومم از دیدن همجین صحنه ای معذب میشم ! و بارها متوجه شدم جاریم که این شکلی به بچه اش شیر میده حتی پدرشوهرم یا شوهرم به بهانه ای پاشدن رفتن بیرون 

شما خودت جلو جمع بچه شیر دادی تا به حال؟؟!!! از نظر منه مادر صحنه ی شیرینیه..... اما وقتی مجرد بود ...

آره عزیزم شهرستان که میرفتم اوایل میشد 

البته کم 

چون بچم شیر خشکی شد 

نمیدونم والا آخه حتی مجردی هم به همچین چیزایی دقت نمیکردم 

خدایا شکرت 🙏🏻