2777
2789

استارتر اون تاپیک گفته چیزی هم پیدا نیست و میپوشونه .بی حیایی زاییده ی فکرشه بیشتر تا جاریش

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من فقط از رو حسادته وسلام

دقیقا

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
چيشده؟ تو خارجم شنل شيردهى هست ولى بعضى ها تو ايران همچين در ميارن زنا هم تحريك ميشن

آره منم دیدم یه کلیپی که زنه تو مکان عمومی شیر میداد مردم بهش تذکر میدادن زشته و این حرفا

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

از نظر من یه خانم متشخص و با کلاش میره تا حد ممکن تویه اتاق دیگه شیر میده و از نظر شرع هم سینه جزو جاهایی میشه که مردان نا محرم نباید ببینند به شخصه جلو برادرم و پدرم هم شیر ندادم چون ترجیح میدم یه حدو مرزی رو رعایت کنم

مخالف لفظ بی حیا هستم به شدت ولی خب به نظرم زشته جلو مرد نامحرم بخوای بچه شیر بدی....

هر چند پوشیده....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
چيشده؟ تو خارجم شنل شيردهى هست ولى بعضى ها تو ايران همچين در ميارن زنا هم تحريك ميشن

شنل شیردهی چجوریه؟ من جاریم موقع شیر دهی یه چادر رنگی میپیچه دورش انقد خوشم میاد 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نه سرکاری نبود دید همه دارن اونو  مقصر میدونن تاپیکو قفل کرد

دیشب یکی همچی تایپیکی با تعداد پست کم زد اخر سرکاری بود

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.