2777
2789
عنوان

دوستان تورو خدا بیاین بگین این یعنی اره؟؟؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 79 پست
انشالله منم عکس بیبی چک مثبتمو ب این زودیا بزارم  و همه کسایی ک منتظرن

الهی امین عزیزدلم براتون دعا میکنم،ان شالله که ب همین زودیا شما هم مث من رو پاتون بند نشید از خوشحالی

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
مباااارکهه😉😉😍😍 جون هرکی دوس داری یه بچه باشخصیت به جامعه تحویل بده 😐

ممنون عزیزمممممم چشمممم😂😂😂😍😍😘😘😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم 

برا منم دعا کن تا پایان ماه مبارک این صحنه رو ببینم 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
پریودت کی بود.مال اردیبهشت هست بچه

این عکس دوره هامه اخرین پریودیم ۲۴ فروردین بود ک ۲۹ فروردین تموم شد ۲ اردیبهشت و ۱۲ اردیبهشت هم اقدام داشتیم

وای اولین کامنت شما رو دیدم تنم لرزید بخدااااا ولی مرررسی بخدا دارم از ذوق گریه میکنم ممنون عزیزمممم ...

خواهش مامان مهربون🥰🥰🥰🥰

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍
مبارکه عزیزم  برا منم دعا کن تا پایان ماه مبارک این صحنه رو ببینم

عزیزدلممم بحق همین ماه عزیز شما هم مث من ذوق زده بشید و بی بی چکتون مثبت بشه😍😍😘

بله 

مبارکه 🥰

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر