چرا داره فقط بالاش تنگه پایینش فونه ١٢ سانت جادوخت بالاشو باز کردم ولی خانومه بدجور شکم اورده
بهش توضیح بده اندازه هاشو بده
بعد عزیزم بالا تنست ،ساسونارو باز کن نما بگیر
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه ١٢ سانت میزارم همشو باز کردم این سفارشه مال بهمن نرسیدم درست کنم الان درست کردم با اندازه ه ...
یعنی اینقددددرررر چاق شده؟
ببین اگه خودش نیومده دنبال لباسش که مسئولیتی نداری ولی اگه اهمال کاری از خودت بودهدباید راضیش کنی یا مارچشو براش بگیر یواشکی بدوز یا مدلو عوض کن یه چیزی خرجش کن یا یه پارچه دیگه براش بگیر یا بگو وقتی لاعر کرد بپوشه دیگه باید نسبت به اخلاق مشتریت یه کاریش بکنی
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
ن عزیزم اینکه مشکل من نیست میتونم مدلشو تغییر بدم ی مدل دیگشم کنم فقط مبخام بدونم برای شما هم اتفاق ...
برای من پیش نیومده ولی چون گفتین سفارش رو دیر انجام دادین اگه مشتری مشکل داشته باشه پس مسئوله خیاط
مگه اینکه خودش قبول کرده باشه
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
راستشو بخواین من مادرمو خواهرم خیاطن ولی هر چی مادرم بهم قبلنا گفت یاد بگیر گفتم دوست ندارم و ...
حتما میتونی عزیزم
چرا که نه ،کمکی از دستم برمیومد ازم بپرس
یعنی اینقددددرررر چاق شده؟ ببین اگه خودش نیومده دنبال لباسش که مسئولیتی نداری ولی اگه اهمال ک ...
اینکه دیر بهش دادم مشکل از خودم بوده ولی چاقیش کجای دلم بزارم
فک کن شکمش خیلی معلوم نبود قبل عید الان خیلی بزرگ شده یعنی وقتی گفت دکمه نمیشه خیلی بهم ریختم اصلنم فکر نمیکزدم شاید چاق شده باشه میگفتم مشکل از خودمه حتما یجا کوتاهی کردم رفتم اندازه ها رو گرفتم دیدم بعله خانوم چاق شده
من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
ساسونا هم ۴ سانته چن روز پیش اومد پرو گفت دکمه نمیشه ١٢ سانت باز کردم حالا میترسم بگم بیا حوصله دردس ...
سجاف جدا میدی یا سر خودش؟
چرخ سر دوز داری؟ اگه زاپاسا و ساسونارو باز کردی و نما کردی
بازم تنگه
لبه درزتو سردوز کن ،درز نگیر تاجای ممکن ازاد باشه
بهش بگو هروقت لاغرتر شد میتونه بیاد درزا رو بگیری