2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام همون کار واتساپ رو میکنه؟

سلام اره مثل واتساپه هیچ فرقی نداره مثل تل..گ که نسخه های غیر رسمی داره واتساپم همینطوره

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
اوجی واتساپ نصب کن

منم یه سوال بپرسم؟؟؟

من واتساپ دارم بعد یکی شماره منو ذخیره داشت تو خطش

بعد چند وقت پیام اومد برام که اون شخص خط خودش رو عوض کرده و شماره من تو خط دومش سیو بود

ینی گوشیش دو سیمکارته بوده؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ببخشید اسی تو تاپیک شما پرسیدم🙈

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
منم یه سوال بپرسم؟؟؟ من واتساپ دارم بعد یکی شماره منو ذخیره داشت تو خطش بعد چند وقت پیام اومد برام ...

ربطی به گوشی دوسیم کارته نداره میتونه با یه گوشی دیگه کد بگیره نصب کنه

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
ربطی به گوشی دوسیم کارته نداره میتونه با یه گوشی دیگه کد بگیره نصب کنه

بعد یه سوال دیگه اگه کد بگیره و نصب کنه با یه خط دیگه

شماره من خودبه خود سیو میشع براش؟؟؟یا خودش سیو کرده