2777
2789

سلام دوستان با توجه به اینکه قیمت لپ تاپ خیلی گرون شده به نظر شما لپ تاپ خوبه یا مینی؟اگر لپ تاپ قیمت مناسب هم سراغ دارید مارکشو معرفی کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ه لپ تاپ میان رده بگیری تقریبا هم قیمت مینی لپ تاپ عالی هست ولی کارایی لپ تاپ عادی از مینی عالی بیشتره و سودش بیشتره

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
گرون شده قبل عید لنوو ۳ تومن بود الان پنج شده

آره گرون شده ولی اگه سعی کنی بخریش که خیلی خوبه...من اون موقعه که دو تومن بود خداستم بخرم انقدر دست دست کردم که گرون شد.الانم تا گرونتر نشده بگیر.

ی فرشته قلابی با ذات جادوگر!
ه لپ تاپ میان رده بگیری تقریبا هم قیمت مینی لپ تاپ عالی هست ولی کارایی لپ تاپ عادی از مینی عالی بیشت ...

مرسی عزیزم میان رده لنوو قیمت کردم تاپنج تومن چهارو هشتصد اینطورهاست

مرسی عزیزم میان رده لنوو قیمت کردم تاپنج تومن چهارو هشتصد اینطورهاست

اره لنوو چطوره؟ برای کارای دانشجویی خوبه؟ 

داییم از استرالیا یه مینی لپ تاپ خرید 10 سال پیش تا همین الان اخ نگفته با اون کارای سنگینی ک انجام میده و اونهمه اطلاعات و کتابا و... 

اگه یکی مث اون داشته باشی از صد تا لپ تاپ اپل بهتره 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
لنوو من از چند نفر پرسیدم خوبه مارک لپ تاپ تون چیه ؟

من هنوز نخریدم اونم نمیدونم چیه

تبلت لنوو دارم خیلی مقاومه ولی دوستم تبلت سامسونگ گرفته بود ماه اول دوبار بردش تعمیر