2777
2789
عنوان

دخترها كدوم شهر خشگلن به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5057 بازدید | 309 پست
فدای توووو😍❤ اره باهم متحدیم از همه لحاظ😉❤😍

قربونت😍😍😍😍😉😘

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجبوری هست گلم این فارسی نوشتن ولی دیگه مجبور نیستم کلمه ای ک میدونیم درسته رو هم عوض کنیم در ضمن ا ...

دوست عزیزمن کلا املای کلمات رو اشتباه باشه دوستانه تذکر میدم چون خودم هم قبلا کلمه ای رو به خاطر لهجه م اشتباه مبنوشتم و کاربر دیگه ای تذکر داد و اتفاقا ممنونش هستم که کمک کرد سطح سواد املاییم بالاتر بره.والا انگار ما نسل قبلی نی نی سایت خیلی انتقادپذیر تر بودیم.شما هم اگر ازرده خاطر شدید من عذر میخوام.

دوست عزیزمن کلا املای کلمات رو اشتباه باشه دوستانه تذکر میدم چون خودم هم قبلا کلمه ای رو به خاطر لهج ...

گلم گفتم ک املای کلمات رو شما برای فارسی منظورتون هست که در زبان ما اهمیتی نداره

منم ممنون میشم ولی واسه چیزی ک درسته نه چیزی ک اشتباه و حتی بزانم رو زیر سوال ببره🤗

نه اصلا ازرده خاطر نشدم گلم چون هیچ شبه ای در چیزی ک گفتم ندارم🙂❤

موافقم  کورد ها خوشکلن و ترک های شیراز  اهواز هم زیاد تعریف شون شنیدم

اره اهوازیا ۸۰ درصد خوشگلن ولی نمیدونم چرا وقتی میگن اهواز خیلیا تصورشون آدمای سیاه پوسته!!😄فکر کنم از بس تو فیلما اینجوری نشون دادن!😑😄

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
اره اهوازیا ۸۰ درصد خوشگلن ولی نمیدونم چرا وقتی میگن اهواز خیلیا تصورشون آدمای سیاه پوسته!!😄فکر کنم ...

آره صدا سیما اصلا همیشه هر وقت میخواد نشون بده تو فیلم ها اهواز و خوزستان و اینا رو سیاه نشون میده باور مردمم شده همین دیگه 

خدایا شکرت 🙏🏻
گلم گفتم ک املای کلمات رو شما برای فارسی منظورتون هست که در زبان ما اهمیتی نداره منم ممنون میشم ولی ...

دوست عزیزم مثل اینه که یه ایرانی به انگلیسی بگه

I'm Pars بجای I'm Persian

بگه چون من تو فارسی  نمیگم پرژن میگم پارس.خب این داره نشون میده زبانش ضعیفه و اشتباه حرف میزنه.

اینجا هم ما داریم به فارسی مینویسیم اگه به کردی مینوشتیم حرف شما درست بود.

در هرصورت من دیگه بحثی ندارم امیدوارم با هرزبانی مینویسید شاد باشید همیشه.💗