2777
2789
از شما این بعید بود  من یبار تاپیک امام زمان زدم یارو اومد هرچی فحش بود ب امام زمان داد با این ...

چرا از من بعید هست ؟

من هم عقیده های خودم رو دارم 

خب به امام زمان فحش بده 

چه اشکالی داره

دهان خودش آلوده میشه

کی گفته حتما باید بحث کرد ؟ 

با آدمی که میپرسه و دنبال جوابه میشه گفتگو کرد ولی آدم خشمگین که بحث نداره

مگه خدا و مذهب هر اسمی داشته باشند با فحش آسیب میبینن؟

مگه پیامبرا رو کشتند دین هم مرد؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

حرف من اینه هر کس تو هر مذهب و گرایشی هست بتونه حرفش و بزنه  و به کسی هم بر بخوره

اینوشماقبول داری 

منم قبول دارم 

فکرکنم داخل همین تایپیک جواب سوالتوبگیری که کی وچرانمیتونن 

ایشالایروزبتونیم بپذیریم ادمهافرق دارن حتی تفکرشون 

واین ب خودشون مربوطه 

🌹

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دین دارهاروچه جورکوبیددقیقا؟ 😐کوبیدن ندیدی بگذریم 

اولا که گفت مذهبیا حرفاشونو میزنن و به حرف بقیه گوش نمیدن و انتقاد قبول نمی کنن

دوما    باشه دوست عزیز شما درست میگی

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

بگم برا چی چون روشنفکرا که البته بی بند وبارای جنسی هستن میان  به اسم روشنفکری  دم از حقوق برابر  یه زن میزنن ولی موقع تقسیم ارث و میراث میگن مرد دوتا زن یکی یا زنه خودشو روشنفکر میدونه  ولی به نیت ۱۴ معصوم مهریه رو ۱۴ سکه میزنه تو قبالش خب رو شنفکرا فقط یه اسم رو خودشون گذاشتن ولی بیمار جنسی هستن  چرا چون کسی روشنفکر هست که حداقل سه چهارتا  کشور رفته باشه  مدرک تحصیلی بالایی داشته باشه  واز همه مهمتر شعور وروابط عمومی داشته باشه ولی متاسفانه یه عده مرد وزن برا اینکه خودشون تخلیه کنن  برچسب روشنفکری رو میزنن رو خودشون وهزار دری بری به اسم رو شنفکری میگن

دین شما؟ دوست عزیز اگه دینت اسلام نیست لطفا تو تاپیک های مربوط به دینی که انتخاب کردی شرکت کن که اطل ...

بله 

بی ادب صحبت نکنید 

هر آدمی دین خودش رو داره

این یعنی برداشت انسان از دین

مثلا کسی به دین من توهین کنه من خودداری ام رو از دست نمیدم 

ولی خیلی ها اگه کوچکترین نقدی بشه عصبی میشن

در مورد تحری حقیقت مطالعه کنید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اولا که گفت مذهبیا حرفاشونو میزنن و به حرف بقیه گوش نمیدن و انتقاد قبول نمی کنن دوما    ب ...

نه من شایدهم دروغ میگم 

میگم انقدربه هم نپریم 

هیشکی حق نداره تواین قرن اون یکی روترورکنه سرعقیده ش

😕هعی

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
 دیدی تحمل یه نقدساده روهم ندارید👌صحه گذاشتی به حرف دوستمون سریع واکنش نشون میدین 

چه ربطی داشت؟ نمیشه ک طرف هیچی نگه خوب حرفی زد مجال حرف زدن با توهین و تمسخر رو نمیدن بعضیام میدن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چرا از من بعید هست ؟ من هم عقیده های خودم رو دارم  خب به امام زمان فحش بده  چه اشکالی د ...

باشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چون مذهبی هاکمی روی نقد حساس هستند ترجیح میدن حرفشون رو بزنن و قفل کنن در حالی که حقیقت و دین اگر ...

سلام عزیزم بحث مذهبی ممنوعه اگر قفل نکنن قطع میشن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

😐خوبی 

منم نفهمیدم بی بند و باری جنسی چه ربطی به حقوق برابر و روشنفکری داشت چند بارم خوندم ولی معلوم نبود چی به چیه

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید