چون مذهبی هاکمی روی نقد حساس هستند ترجیح میدن حرفشون رو بزنن و قفل کنن در حالی که حقیقت و دین اگر ...
اره... نیست اونایی که مخالف دین و مذهبن مجال حرف زدن به ادم میدن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
چون مذهبی هاکمی روی نقد حساس هستند ترجیح میدن حرفشون رو بزنن و قفل کنن در حالی که حقیقت و دین اگر ...
از شما این بعید بود
من یبار تاپیک امام زمان زدم یارو اومد هرچی فحش بود ب امام زمان داد با این میشه بحث کرد؟ سواد بحث ندارن و تا صبح بحث کنیم فایده نداره ب تمسخر میگیرن و مانمیخوایم زمینه توهین رو بسازیم با این کاربرهای فیک
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
دیدی تحمل یه نقدساده روهم ندارید👌صحه گذاشتی به حرف دوستمون سریع واکنش نشون میدین
جواب دادم... توقع نداری در مقابل هرچیزی سکوت کنیم... تبادل نظره دیگه... حالا شما اسمشو بذار واکنش
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دیدی تحمل یه نقدساده روهم ندارید👌صحه گذاشتی به حرف دوستمون سریع واکنش نشون میدین
چقد منطقی😐😐
اومده دیندارها رو کوبیده بقیه هم باید فقط بخونن و نظرشون رو نگن که یه وقت به بعضیا برنخوره
چیزیم نگفت بنده خدا
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
چرا با اینهمه گارد مگه دین شما با حرف مردم اومده که با حرف مردم آسیب ببینه!؟
دین شما؟ دوست عزیز اگه دینت اسلام نیست لطفا تو تاپیک های مربوط به دینی که انتخاب کردی شرکت کن که اطلاعاتت اونجا بیشتره
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه