2777
2789

این نظر یک کارشناس اقتصادی خبره در مورد بورس هایی شبیه ایرانه. محض رضای خدا مراقب باشید.

اگر حوصله تون میگیره این متن مصاحبه اش هست:‌ https://www.cnbc.com/id/100427307

آقا هستم 🍁 WLF

ورو خدا با دل پاکتون دعا کنید معجزه شه مادربزرگم کرونا گرفته ۲۰روزه بیمارستان امروز زنگ زدیم گفتن دیگه حالش بدتر شده تا دیروز روزی یکی دوساعت خودش بدون دستگاه نفس میکشید ولی دیگه بدون دستگاه خفه میشه حالش بده به پاتون میوفتم دعاش کنید۳ماهه بخاطر کرونا روی ماهشو ندیده بودم من میمیرم ای خدا 😭😭😭گفتن هرکی می‌خواد بیاد ببینش دیگه اخراشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلیقه من نیست😑😑😑😑

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)