خانوما من دو ساله ازدواج کردم تیپ من مانتویی کوتاهم نیست یه تیپ معمولی شوهرم اوایل کاری نداشت ولی تازگیا میگه چادر سر کن اخه کلا تو فامیلامون هیچ کس چادری نیست من با چادر غریبه ام یعنی راحت نیستم بهش گفتم من از اول ظاهرم اینجوری بود حالابه نظرتون چکار کنم
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
این مردا همجنس خودشونو بهتر میشناسن والا ما بعد 9سال زندگی تازه شوهرم یادش افتاده گیر بده اون اوایل ...
میدونی چرا ؟چون خودشونم چششون باز میشه فک میکنن همه عین خودشونن.شوهرمنم بعضی وقتا که اصلا از یه کار ایی منظوری نداشتم کلاااا همش خونمو توشیشه میکرد...بعد فهمیدم خودش ریگی توکفشش اگه نبودگیر نمیداد😕😕
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
میدونی چرا ؟چون خودشونم چششون باز میشه فک میکنن همه عین خودشونن.شوهرمنم بعضی وقتا که اصلا از یه کار ...
ن بابا شوهر من میگه توی کار خونه همه میشینن پشت سر زن و دختر بقیه همه حرفی میزنن از آرایش و خط چشم تا رنگ و مدل لباس حساس شده میگه وقتی جلوی من از ناموس بقیه میگن پشت سر منم از ناموس من میگن