2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری کمککک

96 بازدید | 13 پست

من امروز وارد هفته ۷ بارداری شدم

از هفته قبل لکه بینی پیدا کردم رفتم دکتر گفت ساک و زرده تشکیل شده ولی هنوز جنین زوده ببینیم اونروز ۵ هفته و ۶ روز بودم بعد شیاف پروژسترون داد کفت شبی یدونه استفاده کنم تا ۱۰ روز بعد دوباره سونو کنه

ولی دیروز یه لخته خون کوچیک ازم خارج شد اندازه عدس بود( ببخشیدااا) 

یکمم حالت خونابه به دکتر زنگ زدم گفت شیافو بکن دوتا

واسه شنبه عصر وقت دارم

الان دوباره لکه بینی زیاد با خونابه دیدم. دارم سکته میزنم خیلی ناراحتم

میشه به بارداری امیدوار بود؟ نکنه داره سقط میشه؟ شماها این مشکل رو نداشتین؟؟؟

خداجونم خودت مواظب فرشته ای که تو دلم گذاشتی باش ❤️
وای چقد سخته کابوسها😥 من چند ماه همین دوران پر از استرس داشتم چقدر روزهای بدی بود  ان شالله ...

انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد سخته کابوسها😥 من چند ماه همین دوران پر از استرس داشتم چقدر روزهای بدی بود  ان شالله ...

زایمان کردین شما؟

زایمان کردین شما؟

نه عزیزم سقط شد منم لکه بینی داشتم البته خارج رحمی بود دوماه درگیر بودم اون روزها برام زجر آور بود درکت میکنم چقدر بده من که میترسم دیگ باردار شم والا 

نگران نباش خیلی ها لکه بینی دارن و تو دلشون سالمه برات صلوات فرستادم

🌷
نه عزیزم سقط شد منم لکه بینی داشتم البته خارج رحمی بود دوماه درگیر بودم اون روزها برام زجر آور بود د ...

ممنون عزیزم 

انشالله شما هم صاحب یه نی نی سالم و خوشگل بشین

من ۵ هفته و ۱ روز لک دیدم دوهفته تمام تا سونو قلب استراحت کردم‌خوب شدم

شما لکه بینیتون زیاد بود؟؟

دعا کنین منم شنبه صدای قلبشو بشنوم

منم پارسال همین موقع حامله شدم هفته های اول لکه بینی نمدونستم باردارم زعفرون خوردم ک پریود شم

خلاصههه الان پسرم کنار خابیده

ایشالله برا شما هم ب خوشی و سلامتی باشه

شما لکه بینیتون زیاد بود؟؟ دعا کنین منم شنبه صدای قلبشو بشنوم

یه بار فقط اونم بعد ظهر دیدم قهوه ای رنگ لباس زیرم پر شده بود عوض کردم استراحت کردم دیگه ندیدم  فقط همون یه بار بود.اونم مامانم گفت چون بچه دوساله بغلت گرفتی اینجوری شدی حالا‌نمیدونم از چی بود

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد