2777
2789
عنوان

زندگی من

247 بازدید | 12 پست

خیلی به کمک نیاز دارم من سالهاااا با نازایی جنگیدم سالهااا بخاطر مشکلات بچه داری وسواس فکری گرفتم با معجزه بچه داره شدم همسرم مشکل داشت من سالهااا کنارش بودم ک اندکی احساس نامردانگی نکنه به غرورش بر نخوره دوران بارداری پر استرس داشتم ک همسرمو مامورا گرفتن هزاران مشکل مالی پیش اومد برامون نتونستیم به زندگی توی تهران ادامه بدیم برگشتم توی یه روستا کنار خانوادم حالا شوهرم بیکاره همش دعوا داریم حتی جلو خانوادم منو تهدید به زدن میکنه ادمی ک هیچوقت عصبی نمیشد حتی از گل نازکتر بهم نمیگفت هر لحظه ازهم دور تر میشیم گاهی نمیتونم رفتاراشو هضم کنم با هر حرفی به سمتم حمله میکنه امروزم جلو خاهرم باز میخاست منو بزنه حالا ک خدا بهمون بچه داده نمیتونم از زندگیم لذت ببرم.خانوادم ناراحتن به خاطره کارای اشتباهش افتاد زندان ولی نذاشتم کسی بهش حرف بزنه روزهارو تو بارداری تنها سپری کردم ۹ماه استراحت مطلق بودم دیگه توان ندارم گاهی فکر خودکشی میزنه به سرم نمیدونم چیکار کنم حرفای همو نمیفهمیم شوهرم قبلا ادمی بود ک صداش بلند نمیشد ولی حالا هرچی من صبورترم اون عصبی تر میشه خستم خیلی نمیدونم کجا برم دلمو خالی کنم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

نمیدونم‌چی بگم بعضی وقتا حکمت خدا توی بچه دار نشدنه با کلی اصرار و نذر و دعا بچه دار میشیم آخرش اینجوری میشه و قدرشو و قدر زندگیمونو نمیدونیم...

و خدایی که به شدت کافیییییست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته. شرایط و اوضاع مالی همه بهم ریخته و اعصاب همه داغون. صبوری کردی و خانمی. بازهم صبر کن. توی عصبانیتهاش تو محل رو ترک کن و جواب نده عزیزم

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

عزیزم به خاطر اینه که اونم فشار روشه بلاخره اسون نیست از تهران برین تو یه روستا...تو هم یکم درکش کن هب باهاش خوب رفتار کن بشین باهاش صحبت کن...از بپرس مشکلش چیه که یهو عوض شده

سخته. شرایط و اوضاع مالی همه بهم ریخته و اعصاب همه داغون. صبوری کردی و خانمی. بازهم صبر کن. توی عصبا ...

امروز خاستم برم نذاشت خودش رفت بعدا بهش پیام دادم ک چند روز همو نبینیم

عزیزم به خاطر اینه که اونم فشار روشه بلاخره اسون نیست از تهران برین تو یه روستا...تو هم یکم درکش کن ...

فکر میکنی صحبت نکردم بارها بارها ولی منم تو این زندگی هستم خاهرام همه اوضاعه مالیشون توپه ولی یکبار نگفتم چرا من ندارم برگشتم تو روستا پا به پاش کار کشاورزی میکنم منم عصبیم داغونم ولی جلو جمع نشون نمیدم

فقط میدونم زندگی هروزیه زخم جدید داره وباید صبر کرد

من با هپه چیزش ساختم ولی دلم میخواد فقط یکبار بهم بگه مرسی ک کنارمی ولی فک میکنه وظیفمه

من با هپه چیزش ساختم ولی دلم میخواد فقط یکبار بهم بگه مرسی ک کنارمی ولی فک میکنه وظیفمه

مردا نمیفهن ازخودگذشتگی زنا رومردا نتیجه عکس میده وبرعکس آدمو له میکنن وهمیشه این زنه که فرسوده شده

فقط خدا