2777
2789
منم موهام تقرییل تا نزدیکای پایین کمرمه.ولی خیلی پره. اما از این بلندتر نمیشه.ینی میشه وای موخوره می ...

روغن خرگوشکا خیلی تعریفشا شنیدم خودمم گرفتم دوبار تاحالا زدم بگیر شاید ج داد

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید کوتاه کنی اون قسمتی که موخوره داره وگرنه دیگه رشدنمیکنه موهای منم‌ موخوره داشت فقط درمانش کو ...

اره یه مدت مثل خل و چلا هر چهارشنبه سرشو میزدم که رشد کنه نمیدونم کی بهم گفته بود اما هر هفته کوتاه تر شد رشد نکرد 😥😒 بی تلبیتووو

اره یه مدت مثل خل و چلا هر چهارشنبه سرشو میزدم که رشد کنه نمیدونم کی بهم گفته بود اما هر هفته کوتاه ...

موهای منم بلندبودولی دیگه موخوره داشت قشنگ نبودمجبورشدم کوتاه کنم الان موهایم کوتاه😭😭😭 

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
موهای منم بلندبودولی دیگه موخوره داشت قشنگ نبودمجبورشدم کوتاه کنم الان موهایم کوتاه😭😭😭 

اوخی طفلکی درکت میکنم من هفت سال پیش این اتفاق برام افتاد  انگار روح نداشتم دیگه 🥺 

اخه قشنگی دختر به موهاااشه که باهاش ناز کنه 😎😍

اوخی طفلکی درکت میکنم من هفت سال پیش این اتفاق برام افتاد  انگار روح نداشتم دیگه 🥺  اخه ...

اره خیلی غصه خوردم ولی موی کوتاهم‌ بهم میاد

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
آها ینی بزنم ب پایین موهام؟ واسه موخورست؟

نه موخره رو میگیرید شما اخرش این فقط سرعت رشد رو بالاتر میبره یعنی اگه شما هردفعخ موهاتون تا باسنتون میشه قدش و موخره میگیرید کوتاه میکنید این رو که بزنی موهاتون زودتر رشد میکنه تا وسطای باسنتون میشه کوتاهم ک کنید بخاطر موخره میشه تا رو باسنتون

واسه موخره هم خیس موهاتونا نبندید یا نبافید سشوار نکشید اتو نکشید 

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50