2777
2789

باردار نیستی؟

اگر باردار نیستی عرق بهارنارنج مصرف کن یا دمنوش رازیانه هر شب 

گاوزبونم عالیه من میخورم راحت پریودم باز میشه روزی سه تا استکان 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاوزبون بخور عالیه 

هبچ وقت این اتفاق نیافتاده بود برام می ترسم دیروز فکر می کردم عفونته روزه گرفتم  نمی دونم چکار کنمش

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد
هبچ وقت این اتفاق نیافتاده بود برام می ترسم دیروز فکر می کردم عفونته روزه گرفتم  نمی دونم چکار ...

ممکنه مال همین. روزه باشه من کم سن که بودم ماه رمضون اصلا پریود نمیشدم اصلا نترس یه خانم دکتر زنان بهم گفت دخترا اگر بهداشت فردیشون رعایت کنن عفونت نمیگیرن عمده عفونت خانما بخاطر رابطه جنسیه گاوزبون دم کن مثل چای یکی دو روز مصرف کن پریودت باز میشه اگر دیدی باز تکرار شد برو دکتر که اگر کیست باشه زود جلوش بگیری

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
ممکنه مال همین. روزه باشه من کم سن که بودم ماه رمضون اصلا پریود نمیشدم اصلا نترس یه خانم دکتر زنان ب ...

باسه ممنون عزیزم

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد