2777
2789

راسته رنگ پوست بچه در نهایت رنگ پشت دستش میشه ؟من و شوهرم هردو سفید و گندمی هستیم 

نینیمون الان۳ ماهشه .اول سبزه بود دوماهگی گندمی تند شد ،صورتش هم گاهی وقتا سفید میشه.

پشت دستش هم خیلی سفیده.

شما تجربه ای داشتید؟؟؟؟بچه خودتون یا اطرافیان

الحمدالله خداروشکر نینیم ملوسه ناشکری نمیکنم .اما میخام بدونم رنگ خودمون میشه یا نه 

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بابا. من قل دخترم سبزههه قل پسرم سفییید بدنیا اومد.‌الان دخترم سفید شده،پسرم سفید برفی😅 ولی چون پره مو هست، خداروشکر اختلاف رنگیشون مشخص نیست.‌من خودم سبزه روشن و شوهرم سفیده.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

پسرم سبزه بود همه ميگفتن به باباش رفته بعد دو ماه روشن شد و الان هم مث برف سفيد و صافه پوستش

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

دختر من سبزه بود تا ٦ ماهگي بعدش تا الان ك ٤ سالشه قرص قمره ماشالاه نه ازين شيربرنجياها نه ولي يه سرخو سفيدي خيلي نازي داره

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم

پسرمن چون نارس بدنیا اومد و تو دستگاه بود.حرارت دستگاه پوستشو تیره کرده بود ولی بعد از چندین ماه سفید شد

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

داداش من بی نهایت پوستش تیره بود، مو مشکی ، چشم قهوه ای

در عرض چند ماه پوستش مثل برف شد و موهاش بور

در سن ۱۰ سالگی هم چشماش سبز شد

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍