اره دختر عمه من رو به زور شوهر میدادن به پسره ام گفته بود دوسش نداره به زور نشوندنش سر سفره عقد تو مراسم وقتی عاقد گفت ایا وکیلم گفت نه من راضی نیستم و منو به زور شوهر میدن قشنگ مجلس تو سکوت بود عاقدم هی میگفت استغفرواللع دخترم گفت مگه چیه گناه کردم من نمیخوام اقا 😃
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
یه دختره رو میشناسم واسه اینکه با دوسپسرش ازدواج کنه گفت نه سر سفره به خواستگارس خیلی خماقت کرد خواستگاره همه چی تموم بود..اما بعدش دوسپسره م رفت با یکی دیگ گفت برو پی زندکیت..الان پسره بچه هم داره هم دختره هم چنان مجرد و نزدبک ۳۵سالشم هس
خیلییییی سال پیش یکی از فامیلارو به زور شوهر داده بودن.خیلی ناراحت بود دختر داییش که اون سالا دانشگاه میرفت و با کلاس فانیل محیوب میشد بش گفته بود الکی چرا گریه میکنی وقتی عاقد ازت پرسید بگو نه.اینم دیگه پاشده بود بزن و برقص و خنده و ته دل امیدوار که یه حالی از همتون بگیرم😂شب شده دوماد اومده دنبالش گفته پس عاقد کو؟گفتن پاشو جمع کن این اداهارو(سمت ما اصلا از عروس نمیپرسن راضیه یا نه).عاقد صبح خونده خطبه عقدو😂خلاصه ازدواج کرد دیگه .الان بچه های خودش دانشجوعن