2777
2789

اره دختر عمه من رو به زور شوهر میدادن به پسره ام گفته بود دوسش نداره به زور نشوندنش سر سفره عقد تو مراسم وقتی عاقد گفت ایا وکیلم گفت  نه من راضی نیستم و منو به زور شوهر میدن قشنگ مجلس تو سکوت بود عاقدم هی میگفت استغفرواللع دخترم گفت مگه چیه گناه کردم من نمیخوام اقا 😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوچ

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

فقط تو فیلما دیدم

موقع عقد قرآ؟ن باز کردم بد اومد... دلم میخواست همونجا بلند شم و بگم نه اما نتونستم 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

برا عقد دختر عمم همه منتظر بودیم بله رو بگه بعد نمیدونم کی ازش چیزی پرسیده بود اینم بلند گفت نه      

بنده خدا داماد رنگش پرید فک کرد گفته نه بعد همه فهمیدن چی شده زدن زیر خنده عروس انقد خندید داشت از حال میرفت

بعد که همه حسابی خندیدن بالاخره بله رو داد

یه دختره رو میشناسم واسه اینکه با دوسپسرش ازدواج کنه گفت نه سر سفره به خواستگارس خیلی خماقت کرد خواستگاره همه چی تموم بود..اما بعدش دوسپسره م رفت با یکی دیگ گفت برو پی زندکیت..الان پسره بچه هم داره هم‌ دختره هم چنان مجرد و نزدبک ۳۵سالشم هس

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤

خیلییییی سال پیش یکی از فامیلارو به زور شوهر داده بودن.خیلی ناراحت بود دختر داییش که اون سالا دانشگاه میرفت و با کلاس فانیل محیوب میشد بش گفته بود الکی چرا گریه میکنی وقتی عاقد ازت پرسید بگو نه.اینم دیگه پاشده بود بزن و برقص و خنده و ته دل امیدوار که یه حالی از همتون بگیرم😂شب شده دوماد اومده دنبالش گفته پس عاقد کو؟گفتن پاشو جمع کن این اداهارو(سمت ما اصلا از عروس نمیپرسن راضیه یا نه).عاقد صبح خونده خطبه عقدو😂خلاصه ازدواج کرد دیگه .الان بچه های خودش دانشجوعن

من گفتم بله ولی به شدت صدام تو گلوم خفه شده بود که هیچکس نشنید و خر خری شده بود 

خلاصه که شوهرم چشاش گرد شده بود بابام چپ چپ نگام کرد یه بار دیگه عاقد پرسید 

بلند گفتم بله

تازه همش استرس داشتم که اشتباهی نگم نه😅😅😅

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

نه ندیدیم

ولی دختردایی منو به زور نشوندن سر سفره عقد گریه میکرد داد میزد که نمیخام ولی به زور بله رو ازش گرفتن دوسال بعدم با یه بچه طلاق گرفت

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-