2777
2789
عنوان

پریودی عجیب و شک به بارداری

238 بازدید | 15 پست

سلام دوستان. من پریودیم نسبت به قبل عجیب بود برا خودم ضمن اینکه 6 روز هم جلوتر از وقتش اتفاق افتاد که تا حالا سابقه نداشته! حالا که دارم پاک میشم یه بی بی چک زدم 5 دقیقه اول یه هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد. خواهش میکنم نظر بدین یعنی چیییی؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هرمون هات بهم ریختن مثبت شده فقط آزمایش خون ....خالم تا چند وقت پریود نمیشد هرچی بی بی چک میزد منفی بعدشم نمیدونست یه بیماری گرفت قرص مصرف کرده بود سقط شد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

کسی همچین تجربه ای نداشته؟؟؟ 

من با امروز 17یا18روز هست عقب انداختم امپول پروژسترون هم زدم ازمایش هم رفتم ولی یکم لکه دیدم هنوز پری نشدم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
اون هم پریودی نبوده لانه گزینی بوده حتما

لانه گزینی تا چن روز هست

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من با امروز 17یا18روز هست عقب انداختم امپول پروژسترون هم زدم ازمایش هم رفتم ولی یکم لکه دیدم هنوز پر ...

منم مثل تو  ولی خودبخو پری شدم اما مدتش کمتر بود باتوجه که دوماه پیشش سقط کرده بودم پری بعد فهمیدم باردارم

اگه با امپول نشدی هنوز , بارداری عزیزم

چن روز پیش ترشح قهوه ای یکم داشتم بعد ترشح هام بازم سفید شد ولی دیروز بازم ترشح قهوه ای دیدم  ازمایش رفتم منفی بود دو روز پیش