2777
2789
عنوان

خدایا من چم شده🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 62 پست
یکی ازفامیلای مااینجوری شدمرد😜

خا 

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
شما هم با سرعت به مرگ نزدیک میشی 

شوخی میکنید به بار این توابو دیدم چند شب پیش ولی گهگداری میبینم حالا پس برم سراغ کفن دفن حالا قبرستون بغیر از بهشت زهرا تو تهران سراغ دارید

اژدهاخارجمیشود هستم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی بود حرفت یا شوخی؟؟

الکی میگه مرده واسه کرم ریزی گفته 😒 قبلا هم با ی کاربری دیگه اش کف بینی میکرد خانوما رو میذاشت سرکار😒😒😒

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

من دیشب خواب دیدم با کل خانوادم داریم تدارکات عروسی منو میبینیم حتی لباس عروسم گرفتیم 

ولی داماد نداریم منتظریم سریعتر یه داماد پیدا کنیم😁😂🤦‍♀️

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
خوب غیر مستقیم طبیعت میخواد ک دلت و مغزت رو از کینه پاک کنی ،تو دلت ببخش.. خودت به ارامش بیشتری میر ...

شاید اینطوره

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
آروم.باشید و کارهای عقب افتاده رو انجام بدید

سکوت کن

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
مثلا چی حلوا و خرمام مون ه تازه حالا به نظرتون واسه مراسمم اب پرتغال بدم یا اب انبه 

آقا کرونایه محلس نمیشه گرفت 

الان بمیریم غریب مردیم رفیق