2777
2789

شنیدم افرادی که کرونا گرفتن عمرشون کم میشه آیا واقعیت داره؟اگه ایجوری بشه که چند سال دیگه همه میمیریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کادردرمانم..نه بابا این حرفارو کی از خودش درمیاره..کسی که کرونا میگیره ی مدتی بدنش ضعیف میشه سیستم ایمنیش ضعیف میشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

نه عزیزم مگه هر کی انفلونزا بگیره عمرش کم میشه؟!اونم یه ویروس مثل این ولی علائمش شدیدتره!فقط گفتن در موارد خیلی داغون که طرف از بیمارستان مرخص میشه ممکنه ریه اس مثل سابق نشه که اونم مطمئن نیستن چون باید چند سال بگذره تا بتونن نظر بدن

من کادردرمانم..نه بابا این حرفارو کی از خودش درمیاره..کسی که کرونا میگیره ی مدتی بدنش ضعیف میشه سیست ...

بعدش دیگه سیستم ایمنی بدنش به حالت اول برمیگرده؟میگن افرادی که کدونا گرفتن تا ۵ سال دیگه زنده هستن. هروقت آنفولانزا بگیرن امکان داره فوت بشن.آیا واقعیت داره؟؟

شما ک کادر درمانی راسته ک میگت میزان گشندگی این ویروس کمتر شده ؟

عزیزم میزان کشندگیش کمترنشده..منتها چون تاحدودی داروها و پلاسما درمانی رو شروع کردن باعث شده این تفکرپیش بیاد..وگرنه همون ویروسه..شهرماهم هنوز هوا سرده..ویروس توهوای گرم ی مقدار ضعیفترمیشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم