ترببچه مدیر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1433 عنوان با این مبلغ ماهیانه میشه کاری کرد به عنوان پس انداز یا خرج بشه بهتره؟😑 | مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 45 پست اگر از ماهی ۲.۵یه تومنش حتما خرج بشهاون یک و نیم ارزش سرمایه گذاری و ذخیره داره؟اگر اره چجوری و کجایا همین یک و نیمم خرج کنم نمی ارزه به پس انداز؟😂۲۱سالمه و نامزدم 1399/02/18 | 07:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_نرگس_من عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1333 اینو میدونم ولی من فکر میکنم همینم که طلا بخری یمدت خیلی زیادی باید جمع کنی تا ی مبلغی جمع بشه ک بشه ... خب روال همیشه همینه مگر اینه آقازاده ای چیزی باشی که پول زیر دستت زیاد باشه احتیاج نباشه که طولانی مدت پس انداز کنی تو سه ماه یکبار برو 4.5بده ی انگشتر یا بیخ گردنبند که اجرت افتادس
nikiiiiiiiiiiiii2 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 538 ✌️این پیشنهاد خوبیه ولی چجوری برم توکار همون طلا و اینا🤔 دیگه با یه مشاور دلسوز وارد مشورت کن البته من پیشنهادم کمتر بورسه چون یه جور مشکوکی تو ایران طرفدار پیدا کرده و به نظرم ثابت نیست وضعیتش به همه آرزوهات میرسی فقط با ایمان به خدا
ترببچه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1433 چ باحال همسرت ۲ و نیم ماهی میریزه ب حسابت تا حالا ندیده بودم 🙄 باحال نیستحقارت امیزه.از دور ب نظر شاید خوب بیاد
ترببچه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1433 دیگه با یه مشاور دلسوز وارد مشورت کن البته من پیشنهادم کمتر بورسه چون یه جور مشکوکی تو ایران طر ... مشاور ازکجا میشه پیدا کرد تواین موردمنم واسه این تب داغی ک الان داره مشکوکم بهش
ترببچه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1433 اره کلاسا و سیدی های خوبی هم داریم ک مورد اعتماده از شوهرت بخواه راهنماییت کنه الانم ک بازار بورس دا ... شوهرم ک نداده جمع کنم داده خرج بشهاینو بگم بهش میگ تو همش عزای ایندتو میگیری نمیخاد جمع کنی😒
ترببچه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1433 خب ولی اگه خرجش کنی ک بد تره ..یا نگه داری تو حسابت ...پس یا علمشو داری بریز تو بورس علمشو ندا ... خب فکر میکنم اگر خرج بشه میشه کلی چیز باهاش تجربه کرد دیگهچیزی به دل ادم نمیمونه
2wب عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 15902 فکر میکنم واسه بورس حتما باید دوره گذروند و اینک الان همه ریختن تو بورس این پول ب درد بورس میخوره؟ آره حتی 500تومنم خوبه خدایا خیلی شکرت
ترببچه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1433 آره حتی 500تومنم خوبه از اون مثلا پونصد میشه ماهی چ قدر دراورد حدودابورس کار میکنید خودتون؟
ترببچه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1433 خب روال همیشه همینه مگر اینه آقازاده ای چیزی باشی که پول زیر دستت زیاد باشه احتیاج نباشه که طولانی م ... 😞اقازاده
2wب عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 15902 از اون مثلا پونصد میشه ماهی چ قدر دراورد حدودا بورس کار میکنید خودتون؟ نه منم چیزی ازبورس نمیدونم بایدعلمشو داشته باشی به مرورسودمیکنی دقیق نمیدونم سودش چقدره مثلا سهام عدالت که یه تومن بود الان ارزشش شده 17تومن خدایا خیلی شکرت
زرشکپلو_با_مرغ_مجلسی عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 17769 بعد طلاها به چه کاری میاد؟ سرمایه است دیگه امسال بخری گرمی ۶۵۰ سال دییگه شده ۷۰۰ ۸۰۰ تومن .سود میکنی روش 🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱 کار خوب، کار درست نیست!!
بارانا۹۹ عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 380 سلام با ۱۵۰۰ می تونی یه وام ۵۰ میلیونی بگیری با سود ۱۸ درصد سه ساله بعد جای دیگه سرمایه گذاری کنی مثلا سکه بخری یا شمش
ترببچه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1433 سلام با ۱۵۰۰ می تونی یه وام ۵۰ میلیونی بگیری با سود ۱۸ درصد سه ساله بعد جای دیگه سرمایه گذاری کنی مث ... 👍خوشم اومد
ترببچه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1433 سلام با ۱۵۰۰ می تونی یه وام ۵۰ میلیونی بگیری با سود ۱۸ درصد سه ساله بعد جای دیگه سرمایه گذاری کنی مث ... ولی ببینید ۵۰ملیون با سود۱۸درصد میشه ۵۹ملیون ک باید برگشت بدی به بانکحالا اگر طلارو الان۶۵۰بگیری توی یکسالم صدوپنجاه بیاد روش بشه مثلا۸۰۰۱۱ملیون سودش میشه تو یسالتازه پول سود بانک درمیاد🥴