2821
2789
عنوان

3 تا بچه کوچیک دارم

1860 بازدید | 55 پست

سلام. 3 تا بچه کوچیک دارم. پسر اولم 2 سال و دوماه. دخترم 1 سال و دوماه. و 13 روزی میشه که پسر دومم به دنیا اومده. از وقتی دنیا اومده شوهرم دخترمو برده خودنه مادرشوهرم. و مامانم پیشمه. میگه تا ی چند وقتی بذار دخترمون پیش مامانم باشه تا سومی ی کم جون بگیره. مثلا 4. 5 ماه. من میترسم بچه ام غصه بخوره. یا آسیب ببینه. به نظرتون چیکار کنم. آخه نگهداریشونم سخته برام. سومی ناخواسته بود. بگین چیکار کنم. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه جوری وقت کردی، هر چیزی تاوانی داره ،اگه شما درست حسابی جلوگیری نکردین اون‌بچه نباید صدمه ببینه ،گناه داره پنج ماه یه جا بمونه که دیگه شما رو‌نمیشناسه ،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

دخترتو برگردون عزیزم

به شوهرت بگو وظایفت رو گردن کَس دیگه ننداز

بجای منم تصمیم نگیر

طفلک دخترت😔😔

روش جلوگیریت رو عوض کردی دیگه؟ 

قرص مطمئن ترین راهه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

وای خیلی ناراحت کننده است بچه تو بیار پیش خودت میدونم خیلی خیلی سخته خب از مادر و پادرشوهرت کمک بگیر بگو بیان پیشت. یا خودت برو خونشون

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

عزیزم؛

اصلا و ابدا دخترت رو از خودت دور نکن.

اون الان خیلی بیشتر به امنیت و محبت نیاز داره.

به هر حال تو روز یه پنج دقیقه که دو تا بچه دیگت خواب بودن؛ نوازشش کن و یه داستان؛ کتاب براش بخون. مدام تو گوشش زمزمه کن من و بابا تو رو خیلی دوست داریم.

دختر روحیه اش خیلی حساس تره.

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر                               آری شود ولیک به خون جگر شود!

الهی بمیرم براش بگو بیارش باور کن آسیب میبینه اون چه گناهی کرده مادرشوهر بیاد اونجا بچه رو نگه داره 😔😔

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

وای تصور ۳تا بچه کوچیک باهم اونم به این کوچیکی وحشتناکه وتقعا خدا صبرت بده. اما حتما دخترتو برگردون وگرن فک میکنه ک دوستش ندارید و خیلی بهش لطمه روحی وارد میشه و شاید جبرانش خیلی سخت تربشه. حتما برش گردونید دلم گرفت براش . گناه داره 

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤