2777
2789
جدی دکتر به من گفت گره سر د داری و تیروید ت کم کار یا پر کار نیست بیا برات با نمونه برداری تخلیه ش ک ...

اماتخلیه ک نمیکنن فقط نمونه میگیرن باسوزن ببینن خوب یانه شما از کجا فهمیدی سرد با نمونه یا سیتی اسکن هسته ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی دکتر به من گفت گره سر د داری و تیروید ت کم کار یا پر کار نیست بیا برات با نمونه برداری تخلیه ش ک ...

عزیزم گره سرد ممکنه خدای ناکرده بعدا دردسرساز بشه.

چرا پیگیری نمیکنی؟

هرچی زودتر درمانو شروع کنی بهتره.مشکلات تیرویید خیلی راحت قابل درمانه

پس چرا دکتر به من گفت اورژانسی نیست بیا نمونه برداری تا تخلیه ش کنم کوچکتر بشه مشکلی نیست ،گفت گره ی ...

دکتر غدد میرین ؟؟؟گلم با سوزن ک کوچیک نمیشه فقط نمونه میگیرن تنهارا فهمیدن سرد وگرمم سیتی و نمونه

عزیزم گره سرد ممکنه خدای ناکرده بعدا دردسرساز بشه. چرا پیگیری نمیکنی؟ هرچی زودتر درمانو شروع کنی ب ...

اتفاقا امروز نوبت دکترم بود که این حرف وزد وگفت آور ژانسی نیست ودارو نداره بیا با سرنگ کمی مایع را بیرون بکشم تا کوچکتر بشه ونمونه برداری کنم .برای ده روز دیگه وقت داد

اتفاقا امروز نوبت دکترم بود که این حرف وزد وگفت آور ژانسی نیست ودارو نداره بیا با سرنگ کمی مایع را ب ...

ان شالله ک بزودی خوب میشین.

همونطور ک گفتم مشکلات تیرویید خیلی راحت درمان میشن.اصلا جای نگرانی نیست.

ولی باید پیگیر درمان باشین حتما