2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

305 بازدید | 34 پست

سلام دوستان...من امروز رفتم سونو فقط ی فولی سایز۲۵تخمدان چپ داشتم و اندومتر و ضخامت رحم خوب بود رفتم پیش متخصص گفت همه چی عالیه از امشب ی شب درمیون برو اقدام البته من امپول ازادسازی هم زدم...کسی بوده با فولی ۲۵باردار شده باشه؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
معلومه که شده عزیزم.استرس نداشته باش

پریا جان امکانش هست با فولی ۲۵باردار بشم

دکترم و متخصص سونوگرافی گفتن فولیت عالیه اقدام کن اما من خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریا جان امکانش هست با فولی ۲۵باردار بشم دکترم و متخصص سونوگرافی گفتن فولیت عالیه اقدام کن اما من خ ...

بله عزیزم امکانش هست.امان از استرس.سعی کن خودتو آروم کنی خیره ایشالا

وقتی دکتر گفته عالیه دیگه چرا استرس داری.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بله عزیزم امکانش هست.امان از استرس.سعی کن خودتو آروم کنی خیره ایشالا وقتی دکتر گفته عالیه دیگه چرا ...

نمیدونم بخدا تا یکساعت پیش خیلی امید داشتم و خوشحال بودم اما تو نی نی سایت خوندم که فولی بالاتر از۲۴ احتمال بارداری رو کم میکنه و تبدیل به کیست میشه از اونموقع استرس گرفتم

فولی از سایز ۱۸ تا ۲۵ خوبه..فقط نذار از ۲۵ بالاتر بره ..کار خوبی کردی امپولو زدی

دیروز عصر دوتا امپول ازادسازی همزمان زدم و ۴ ساعت بعدش اقدام کردم

نمیدونم بخدا تا یکساعت پیش خیلی امید داشتم و خوشحال بودم اما تو نی نی سایت خوندم که فولی بالاتر از۲۴ ...

شما آمپول زدی پس احتمال آزاد سازیت خیلی بالاست

ببین عزیزم منم با این فکر و خیالا و مقایسه ها خودمو بدبخت کردم.یه سر تو تاپیکام بزن ببین چقدر سوال چقدر استرس.

شما تحت نظر متخصصی پس اطمینان کن به دکترت.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
فولی از سایز ۱۸ تا ۲۵ خوبه..فقط نذار از ۲۵ بالاتر بره ..کار خوبی کردی امپولو زدی

البته دکتر گفت نیازی به امپول نیست و ازاد میشه اماگفتم میترسم کیست بشه  بااصرار خودم دوتا امپول نوشت 

البته دکتر گفت نیازی به امپول نیست و ازاد میشه اماگفتم میترسم کیست بشه  بااصرار خودم دوتا امپول ...

نگران نباش انشالا که کیست نمیشه...اگه توش تخمک باشه ازاد میشه اگه تخمک نباشه کیست میشه

[QUOTE=135719424]شما آمپول زدی پس احتمال آزاد سازیت خیلی بالاست ببین عزیزم منم با این فکر و خیالا

من دوماه اقدام کردم اما نمیدونم چرا اینقدر استرس دارم

اره دکترم جزء بهترین متخصص های شهرمونه

تاپیکاتو دیدم عزیزم ان شاءالله به ارزوت برسی پریا جاااان😘

نگران نباش انشالا که کیست نمیشه...اگه توش تخمک باشه ازاد میشه اگه تخمک نباشه کیست میشه

بااینکه دوتا امپول هم زدم اگر توش تخمک نباشه کیست میشه؟

بااینکه دوتا امپول هم زدم اگر توش تخمک نباشه کیست میشه؟

فولیکولی که توش تخمک نباشه که دیگه منجر به بارداری نمیشه و اینکه اگه رشد نکنه و برطرف شه نه به کیست تبدیل نمیشه

[QUOTE=135721085]فولیکولی که توش تخمک نباشه که دیگه منجر به بارداری نمیشه و اینکه اگه رشد نکنه و برطرف شه نه به کیست ...[/QUOTE

ان شاءالله که فولیکول مفیدی باشه😀😀