2777
2789

منشی دکتر مرفوع خیلی پرخاشگر و بی نزاکته و خیلی با بی احترامی و فریاد صحبت میکنه من بیمار دکتر مرفوع هستم و هر دفعه که رفتم اونجا منشیش خانم لیاقتمند در حال عربده کشی بوده شما با اون خانم برخوردی داشتین؟!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از تهران زنگ میزنین اهواز؟ مگه میشه تهران دکترای بهتری نگه نداره

نه عزیزم منشی دکتر خودمو میگم ...

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
اره عزیزم،منشیش خیلی بد برخوردو وحشیه‌..... ب نظرتون کار خود دکتر خوبه؟؟اطلاعاتش قدیمی نیست؟؟

کار دکتر مرفوع عالیه عالی عالی عالی اگر هزار بار دیگه سزارین داشته باشم قطعا بازم دکتر مرفوع رو انتخاب میکنم. وقتی که همه از درد سزارین میگن من خنده م میگیره چون احساس میکنم دروغ میگن من کوچکترین دردی رو حس نکردم اصلا اصلا اصلا و خیلی تجربه خوبی بود 

کار دکتر مرفوع عالیه عالی عالی عالی اگر هزار بار دیگه سزارین داشته باشم قطعا بازم دکتر مرفوع رو انتخ ...

سلام گلم ببخشید تو این چند روز نوبت پیشش نداری برا من ی نوبت حضوری بگیری از شهرستانم راهم دوره هروقت میرم نوبت بگیرم میگه فعلا نوبت نداریم

سلام گلم ببخشید تو این چند روز نوبت پیشش نداری برا من ی نوبت حضوری بگیری از شهرستانم راهم دوره هروقت ...

سلام عزیزم

نوبت گرفتی از دکتر مرفوع؟

میخوای اسمتو بگو اگه من رفتم برات نوبت میگیرم بهت خبر میدم

🌷