2777
2789

افطارخونه مادرشوهرم بودیم خونه خودمونم طبقه بالاست هنوزسفره افطارپهن بودک گوشیش زنگ خوردهمینجورکه داشت حرف میزدرفت بیرون من فکرکردم رفته بالاخونه‌خودمون ک لباس عوض کنه،خلاصه سفره روجمع کردم ظرفارو شستم دیدم نیومدرفتم بالادیدم نیست بهش پیام دادم گفت اومدم بیرون جای دوستم حدودا یه کوچه بالاترازخونمون،منم عصبانی شدم رفتم بالا ،ساعتای۸بودرفت ساعت۱۰اومد،وقتی اومدگوشیش زنگ خورد دوستش گفت چی شداینم‌گفت نه فرداشب نمیشه بریم شب جمعه ی واینا داشتن برنامه میریختن مجردی برن باغ پدرشوهرم بخوابن یه شب،وقتی قطع کردبهش گفتم چرابیخبر رفتی همینجوربحث کردیم یه یک ربعی بعدبه دوستش زنگ زدگفت فرداشب بریم گفتم بیخودنمیخوادبری گفت توچکارداری واستم غرغرهای تورو گوش کنم😩

بزار بره آقایون باید یه وقتایی مجرد برن بیرون زندانی نکن بزار کنارت راحت باشه دوستم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میره،کلا همچینم ب تمکین من نیست خواهری

سرش غر نزن بزار اول با شما دوست باشه ...اینطوری  مجبور میشه همه چی قایم کنه

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
سرش غر نزن بزار اول با شما دوست باشه ...اینطوری  مجبور میشه همه چی قایم کنه

بهش پیام بده بگو برو ولی مواظب خودت باش

اخه ب نظرت اینکه بهش گفتم چرابیخبر دوساعت رفتی بیرون غرغر کردنه

حالت حرص نگو آرومتر بگو ...مثلا بگو اتفاقی افتاده که مجبور شدی منو درجریان نزاری ...

خب اگه مطمئنی همه مرد هستن و اطمینان داری بهش چرا نمیذاری بره؟من خودم برام مهم نیست.خب هر انسانی لازم داره هر از گاهی تو جمع دوستانه و همجنسای خودش باشه.هر زنی نیاز داره هرازگاهی تو جمع زنونه وقت بگذرونه و تفریح کنه و هر مردی نیاز داره هرازگاهی تو جمع مردونه وقت بگذرونه و تفریح کنه.یعنی من  اگه بخوام تصور کنم که با ازدواج قراره فققطط و فقطط با یه نفر به عنوان شوهر وقت بگذرونم و از وقت گذروندن با دوستام محروم بشم حس میکنن اسیر گرفتنم.پس برا طرف مقابلمم سخت نمیگیرم.درسته زن و شوهر باید اولویت هم باشن ولی هر انسانی نیاز داره به وقت گذروندن با دوستاش.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
اوکی حتما 

آفرین ..کمی سیاست دوای هر دردیه

چه اشکال داره حالا یه روز با دوستاش بگذرونه  اونا هم گناه دارن بخدا  این همه فشار زندگی ر ...

من اصلا بحثم این نبود ک نره گفتم‌همون وسط هفته بره ک ازاول قرارگزاشتن ولی چون بحثمون افتاد گفت فرداشب میرم