eziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 749 عنوان بچه هاکیاازپودرپنکیک صبحانه اماده استفاده کردنندبیان کمک 100 بازدید | 3 پست بچه هامن پودرامادش روخریدم یه سوال دارم نبایدظرف روچرب کنیم واینکه میتونیم شب درست کنیم وبذاریم تویخچال وصبح تزیین کنیم وسروش کنیم یانه....حتمابایدداغ سروبشه.ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره به من بگه 1399/02/18 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37172 نه چرب نکن . راز مخملی شدن روی پنکک چرب نکردن و بدون روغن بودنه ولی ماهیتابت حتما داااااغ باشه. میتونی شب درست کنی صبح بخوری ولی تازه و داغ بهتره عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37172 البته من از پودر اماده استفاده نمیکنم ولی ترکیبش یکیه فرقی نداره. عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
eziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 749 نه چرب نکن . راز مخملی شدن روی پنکک چرب نکردن و بدون روغن بودنه ولی ماهیتابت حتما داااااغ باشه. ... دستت دردنکنه....تاحالادرست نکردم وبرای اولین بارگفتم اماده بگیرم موادشو.وخواستم بدونم داغ بایدحتماباشه.یااینکه شب درست کنم برای صبح کیفیتش کم میشه یانه