2777
2789

بچه هامن پودرامادش روخریدم یه سوال دارم نبایدظرف روچرب کنیم واینکه میتونیم شب درست کنیم وبذاریم تویخچال وصبح تزیین کنیم وسروش کنیم یانه....حتمابایدداغ سروبشه.ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره به من بگه

نه چرب نکن . راز مخملی شدن روی پنکک چرب نکردن و بدون روغن بودنه ولی ماهیتابت حتما داااااغ باشه. 

میتونی شب درست کنی صبح بخوری ولی تازه و داغ بهتره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

البته من از پودر اماده استفاده نمیکنم ولی ترکیبش یکیه فرقی نداره. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرب نکن . راز مخملی شدن روی پنکک چرب نکردن و بدون روغن بودنه ولی ماهیتابت حتما داااااغ باشه.  ...

دستت دردنکنه....تاحالادرست نکردم وبرای اولین بارگفتم اماده بگیرم موادشو.وخواستم بدونم داغ بایدحتماباشه.یااینکه شب درست کنم برای صبح کیفیتش کم میشه یانه