الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=135674887]نه من نوک سینم درد نداره فک کنم با این وضعیت پریود شم[/QUنا امید نباشین من همیشه به خودم تلقین میکردم و میگفتم من ماه اول اقدامم بار دار میشم😐عید بدون عروسی اومدم سر خونه زندگیم و الانم اینجور ک شما میگین انگاری باردارم😀
خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
منم یه تقویم دارم که نشون میده پریودم نامنظم بود الان دوره ام ۳۲ روز شده اینکه ۳۲ روزه طول د ...
نمیدونم والا من سیکلم ۳۰روزه بود تو دوران عقد خیلی پریودای نا منظم افتضاحی داشتم وقتی دکتر چک کرد گف کیست های ریز داری دارو داد ولی خب من هر ماه سنو میرفتم تا مطمئن شم ک کیستا برنگشته چن ماه به عید دیگ نرفتم ولی خب پریودمم منظم بود عید اومدم خونم ماه اول فقط سه روز پریم عقب افتاد این ماه شد
خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
اره مطمئن باشین هستی قبل موعد پریود علائم رو داشتی؟
اره به حدی زیر دلم تیر میکشید ک هر لحظه منتظر پریود شدنم بودم چن روز قبل موعد هر ماهمم سینه هام خیلی سفت شده بود اما الان یکم از سفتی خارج شده ولی سنگینه