2777
2789
مبارکههههههههه ایشالا من این صحنه رو ببینم

انشالله قسمت همه منتظرا ینی میگین مثبته اخه میترسم

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت برای ماها هم دعا کن😍

چشم عزیز دلم😍انشالله بزودی شما تایپیک بارداری بزنی

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
چرا بترسی 

اخه گف مشکوکه😥دوران عقدم کیست داشتم که هر ماه باید چک میکردم الانم میگم نکنه بی بی اشتباه شده باشه کیستم برگشته باشه

اخه گف مشکوکه😥دوران عقدم کیست داشتم که هر ماه باید چک میکردم الانم میگم نکنه بی بی اشتباه شده باشه ...

آزمایش ندادی؟خوب بیبی چکت که مثبته احتمال کاذب بودن بیبی چک منفی زیاده اما مثبت خیلی کم پیش میاد 

خدایا تو پناهم باش که بهترین پناهگاهی...
آزمایش ندادی؟خوب بیبی چکت که مثبته احتمال کاذب بودن بیبی چک منفی زیاده اما مثبت خیلی کم پیش میاد&nbs ...

نه هنوز اخه روستام باید برم شهر گفتم چن وقت بگذره بعد ازمایش بدم از علائم بارداری فقط سینه درد رو دارم زیر دلمم میگیره ول میکنه

نه هنوز اخه روستام باید برم شهر گفتم چن وقت بگذره بعد ازمایش بدم از علائم بارداری فقط سینه درد رو دا ...

خوب سینه درد و گرفتگی زیر دل هم از علاعم بارداریه😍

خدایا تو پناهم باش که بهترین پناهگاهی...
الان بگو علاعم خاصی هم داشتی یا فقط همون عقب افتادن پری

ن فقط سنگین شدن سینه و یکم سر سینه چسب ناکه و زیر دلمم درد میکنه نه تهوعی نه چیزی