2777
2789

دوستان کسی بوده که از روی علاعم قبل عقب انداختن پریودیش بفهمه بارداره و علاعمش چیا بودن؟؟؟

خدایا تو پناهم باش که بهترین پناهگاهی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد شدید و ملتهب شدن سینه ها خستگی و بی حالی

تغیرات خلق و خو و عصبی شدن هم داشتین؟؟ 

🙏🏻رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا 🙏🏻   اَلْحَمْدُاللّه رَبِّ العالَمین عَلی کُلِّ الْحال

من خودم دو روز از موعدم گذشته بود چند روز قبلشم هی تکرر ادرار داشتم خارش واژن هم گرفته بودم همین طور یهویی از بوی غذا حالم بد میشد دو سه روز درست حسابی عذا نخوردم و معده درد هم گرفتم همه میگفتن حامله ای اما من خودم مطمئن بودم ک نیستم ک مامانم اینقد اصرار کرد بی بی زدم مثبت شد 😍 الان تو هشت ماهم 

دخترم معجزه زندگیم ❤️

من زود خسته میشدم 

مثلا قبلش اگه راه پله جارو میکردم چیزیم نمیشد ولی تو بارداری که هنوزم خودم نمیدونستم رفتم راه پله جارو کنم از کمر درد مردم  وهمیشهدخسته بودم