2777
2789
عنوان

دوستان من ن بلد نیستم بگم😑😖

153 بازدید | 12 پست

همین نیم ساعت پیش شوهرم گفت شب میری خونه مامانم اینا؟ در حالی که سه روز پیش اونجا بودیم گفتم ن بذار یه شب دیگه میریم شوهرمم زنگ زد بشون گفت نمیاییم دوباره خواهرشوهرم الان به خودم زنگ زد گفت بیایید دیگه آقا. منم یکم تعارف کردم که تازه بودیمو اینا بعد گفتم باشه مزاحم میشیم کلا همیشه تا میبینن نمیریم زنگ میزنن به خودم میدونن رودروایسی میکنم. البته بدم نمیاد بریم ولی وقتی عادت میکنن یه روز درمیون میگن بیایید... از این اخلاقم خیلی بدم میاد احساس میکنم ضعیفم. با خیلی ها اینطوریم😑😞

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

بالاخره از یجایی باید شروع کنی بگی گلم

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تونستم شما هم میتونی سختیش دفعه اوله امتحان کن

واقعا چطور تونستی؟ الان راضی هستی. من واقعا آدم رودوایسی داری هستما

واقعا چطور تونستی؟ الان راضی هستی. من واقعا آدم رودوایسی داری هستما

یکبار هم که شده به دلت گوش  بده و مقابل دلت خجالتی شو و بهش گوش بده وباهاش مخالفت نکن .

اول هم مقابل خانواده خودت شروع کن که باهاشون راحتتری بعد با دیگران 

[QUOTE=135661742]یکبار هم که شده به دلت گوش  بده و مقابل دلت خجالتی شو و بهش گوش بده وباهاش مخالفت نکن . اول هم ...[/QUOTE باید سعی کنمامیدوارم بتونم.  ممنون از راهنماییت❤

خیلی قاطع همون اول که زنگ میزنن بگو نه نمیتونم بیام تا دیگه اصرار بیش از حد نکنن

هچوقت تا حالا نتونستم قاطع بگم همیشه حس شکست داشتم در مقابلشون. ولی آدمای بدی نیستنا

چون شما میگی قبلا بودیم واینا فکر مبکنن داری تعارف میکنی باید اصرار کنن ولی اگه همون اول بگی نه نمیتونم یه بهونه هم بیار مثلا میخوام برم حمام یا دارم خونه رو تمیز میکنم اونا هم دیگه اصرار نمیکنن

بالاخره منم دارم مامان میشم🥰🥰

تقریبا هربهانه ای میارم یه راه حلی براش پیدا میکنن مثلا میگن کاراتو انجام بده دیر بیا یا میگن ما میاییم بچه رو میبریم تو به کارات برس بعد بیا

کسی هست کمکم کنه میخوام این تاپیکم حذب بشه

لطفا کسی هست واسم گزارش باید بزنه🤔 آخه تازه واردم