2777
2789
عنوان

مستاجری و فروش خونه

460 بازدید | 35 پست

خانوما سلام 

خواهش میکنم اگر کسی نذری یا دعایی یا چله ای  برای فروش و خرید خونه که سریع جواب بده بلده میشه بگه

خواهش میکنم که کمک کنید 

خدد خیر دنیا و آخرت بهتون بده دعاتون میکنم🌹

لایک

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره کهف بخونید ما پارسال تصمیم گرفتیم بفروشیم مشتری ولمون نمی کرد البته بعدش پشیمون شدیم چون نمی شد با پولش کاری کرد

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
چطوری بگم؟

آیه 29 سوره مومنون برای خرید خونه هست.70 مرتبه بعد از نماز صبح بگو.یه بچه یا خودت وضو بگیرید بنویسید روی کاغذ و بزارید لای قرآن.

برای فروش خونه هم یه آیه یا دعا هست که روی در خونه با وضو می نویسن ولی الآن یادم نیست.تو اینترنت بگرد پیدا می کنی

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.