2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه شخصی : تنها راه دوام آوردن در این دنیا بی توجه بودن به نظر دیگران در مورد خودمونه 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
ینی تیکه انداختن بهت هیچی نمیگی جواب نمیدی؟

باور کن بی محلی کردن بهترین جوابه . 

من همین طوری رفتار میکنم و طرف مقابل می‌فهمه حرفی که میزنه برام هیچ اهمیتی نداشته و نداره .

نمیگم از اول این طوری بودم ؛ این طوری شدم 

باور کن بی محلی کردن بهترین جوابه . من همین طوری رفتار میکنم و طرف مقابل می‌فهمه حرفی که میزنه برام ...

والا منم یه زمانی نه ک اخلاقم باشه ها چون محدودیت داشتم تو دفاع از خود ب زور سکوت میکردم اما اونا لذذذت میبردن از رنجشم

والا منم یه زمانی نه ک اخلاقم باشه ها چون محدودیت داشتم تو دفاع از خود ب زور سکوت میکردم اما اونا لذ ...

پس از حالتت متوجه میشدن که میتونن اذیتت کنن . 

باید قلباً این حرفا برات بی اهمیت باشه . 

یه طوری که متوجه بشن ؛ چیزی که میگن ؛ ذره ای برات اهمیت نداره . 

من که این طوری شدم . بازم شما اگه فکر می‌کنی برات راهکار مناسبی نیست ؛ جواب شون رو محترمانه بده .