2777
2789
عنوان

یکماهه با شوهرم خواهر و برادریم !

2920 بازدید | 145 پست

ما بعد از ۸ سال زندگی تو جهنم مادرشوهر  رفتیم خونه مستقل یکسال قهر بودن زندگیم عین بهشت بود شوهرم عالی مهربون همه جا با هم می رفتیم تقریبا چند وقته باهاشون اشتی کرده عین گه شده هر روز از ۱۰ صبح تا ۲ شب اونجاس شب هم می یاد خونه عین برج زهر ماره تا حرف هم می زنم می گه چیه تنها رفتی خونه بابات سگ شدی ! این قدر سرده حتی نگاهمم نمی کنه همش با پسرم حرف می زنه مطمئنم چیز خورش کرده  من تو این مدت ۳ بار رفتم خونه بابام و مهمونی چون شوهرم نیومد از تنهایی خسته شدم 

تمام این یکماه چند بار دعوتشون کردم احترام محبت ! واقعا پشیمونم که چه قدر احمقم ! 

مامان و بابامم فردا دعوت کرده بودم افطاری که دیشب اومد بهانه گیری کرد کنسلش کردم ! واقعا این مادرشوهر نمی خوا  فردا بره تو قبر بخوابه ؟ 

خدا جوابشو بده

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا اگه به قبرم اعتقاد نداشتن ولی به چرخ روزگار اعتقاد داشتن و دختر و پسر خودشونو میدیدن دختر مردم ...

یه پسرش دو بار زن طلاق داده از عروس بیزاره یه کاری می کنه از درون ذوب بشی 

صبر داسته باشه شوهرت درست میشه. خدا جای حقه هیچ ظلمی پایدار نمیمونه.این من میگم که خیلی عذاب کشیدم ...

ذلیل شد ولی باز شوهرم یادش رفته ! انگار یه اوم دیگه شده