2777
2789
عنوان

تخت خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 39 پست
خب اتاق ما هم دوازده متره،هم تخت دونفره گرفتم،هم کمد لباس بزرگگگگ،هم میز آرایش    

خونه ما رفت و آمد زیاده گلم مثلا اگه کسی خونمون بخواد بخوابه خیلی جام تنگ میشه

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤
خونه ما رفت و آمد زیاده گلم مثلا اگه کسی خونمون بخواد بخوابه خیلی جام تنگ میشه

آهان آره خب درسته،به نظر من هم نگیر،چون خاله من هم گرفت ولی چون جا گیر بود چند ماه بعد جمعش کرد

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین حتی اگه هیچی نمیخری تخت بخر  من که بشخصه حاضرم یجوری وسایلو جابه جا کنم و بچینم فقط تخت ب ...

آخه خونه مامانم اینام فعلا ک

ی سال پیش تخت گرفتن جمعش کردن چن هفته پیش

واقعا جا گیر بود بعد من تصورشو میکنم خیلی دست و پا گیر میشه خونم رفت و آمدم زیاد هست

پ دیگه چه دلیلی داره که بخری؟ وقتی عادت به تخت نداری حرف مردم هم مهم نیست تموم شد رفت

آخه چون الان همه میگیرن میگم جهیزیه بدون تخت ضایع نباشه

تیکر عروسیم بود خیر سرم ک بخاطر کرونا عقب تر افتاد😁

آخیییی،پس تو هم مثل منی،بیا گریه کنیم خواهری  

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
یکی از دوستام مستاجره میگه واسه جابه جاییش خیلی سخته شوهرشم رو تخت نمیخوابه تو حال رو زمین میخوابن ک ...

آره شوهرم هم همینو میگه جلو تلوزیون می خوابیم ما ک همش

دقیقا منم حساب میکنم حداقل ۵ شیش تومن واسه تخت و تشک و روتختی باید بدم ک اگه همونو رو مبلام بزارم میشه بهترشو گرفت

منم خریدم ولی چون شوهرم میگه من رو تخت راحت نیستم اصلا روش نمیخوابیم ولی وقتی یه نفر مهمون باشه اونجا میخوابه دیگه لازم نیست رختخواب بندازم

Aşk mükemmel olmak zorunda değil, sadece gerçek olmalı...
درست میشه گلم ما ک تالار و فیلم بردار و آتلیه دیدیم برا مرداد😁

به سلامتیی عزیز دلمم،ایشالله خوشبخت بشی

تخت حتما حتنا حتما بخر 

بدون تخت صفا نداره 

اصلا دیدن تخت مرتب و قَشنگ حال آدم رو خوب می کنه

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰