2777
2789
عنوان

تخت خواب

443 بازدید | 39 پست

بچه ها من یک اتاق خواب دارم ک ۱۲ متره 

جای رختخواب جدا داریم

برای جهیزیه دلم نمیخواد تخت بخرم

چون توی اتاق میز آرایش هست میز چرخ خیاطی و کمد لباس هست اگه تخت بزارم خیییلی جا گیر میشه

ب نظرتون نخرم خوبه؟ عادت ب تخت ندارم و حرف مردم واسم مهم نیس

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اتاق ما هم دوازده متره،هم تخت دونفره گرفتم،هم کمد لباس بزرگگگگ،هم میز آرایش  

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

خب نخر من خیلی ها رو دیدم نمیخورن من چون عادت داشتم به تخت خریدم اگر عادت نداری که خیلی خوبه جات هم باز تر میشه تخت خیلی جا میگیره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

واسه من تخت خواب مهم بود اگه واست مهم نیست نخر

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

هر جور خودت دوست داری عزیزم

اگه دوست نداری ولش

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

اگه داری جهیزیه میخری،اون تیکر تولد چیه

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️