2777
2789

نمی دونم

برو دکتر

ولی نگران نباش گاهی اوقات خیلی ها اینجوری مشین

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پلیکیستیکم تخمدان چپم بزرگتر از حد نرماله ماله منم درد میکنه حتی یبار دردش اینقدر شدید بود که بهم مرفین تزریق کردن البته شما دکتر برو بفرستتت سونو 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
دردش جدریه که پای چپمم دردگرفته

برو دکتر حتما بفرستت سونو شاید کیست داری ترکیده به من گفت احتمالا ترکیدن ولی خدارو شکر نترکیده بودن یوقت خدایی نکرده بترکن تخمدانتو سیاه میکنن 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
برو دکتر حتما بفرستت سونو شاید کیست داری ترکیده به من گفت احتمالا ترکیدن ولی خدارو شکر نترکیده بودن ...

بنظرت ربطی به پریودیم نداره؟ مفنامیک خوردم بهترشدم کیسه آب گرم هم گذاشتم روسمت چپ شکمم خیلی بهترم امازیادمی ایستم ظرف میشورم وزنم میندازم روسمت چپ پام.اوضاع اینجاتوکروناخیلی وحشتناکه آماربالاس وضعیت قرمزه ازدیروزم طوفان شن داریم توحیاط نمیشه رفت دیشب نمیتونستم نفس بکشم ازدرزخونه خاک میادتومیگم خاک فکرنکن معمولی میگم آسمون، زردشدحیاطمون پرخاک شده 

بنظرت ربطی به پریودیم نداره؟ مفنامیک خوردم بهترشدم کیسه آب گرم هم گذاشتم روسمت چپ شکمم خیلی بهترم ام ...

خب اگه با قرص خوب میشه فعلا نرو بزار پریودت تموم شه اگه بازم خوب نشدی اونموقع برو سعی کن زیاد کار نکنی و چیزای سرد هم مثل ماستو دوغو خیار یا گوجه نخور گرمیجات بخور شایدم رحمت سرد شده