2777
2789

سلام به همه عزیزان 

از همه کسانی که راهنماییم کردن و تجربیاتشون رو در اختیارم گذاشتن ممنونم❤

امیدوارم این تاپیک رو بخونید،همه صحبت های شما رو چند بار خوندم ،،،بااجازه همگی این ارتباط رو تا بعد از کنکور به طور کامل قطع میکنم  ، سیمکارتمم خاموش کردم :) البته ی ذره سخته اولشم گریه و این حرفا ولی ترجیحم اینه الان دو روز ناراحت باشم بهتره از اینه که کل اهداف و آرزوهام به خاطر ی لذت زودگڋر بر باد بره ☺

انشاالله که تصمیم درستی گرفته باشم ، واسم دعا کنید نتیجه کنکورمم خوب بشه 😅❤❤❤❤

انشاالله همگی عاقبت بخیر بشین 

تنتون سالم 😘

دلتون خوش 😘 

یاعلی 💚

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

✋ب امیدموفقیت

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلجوقیان بیچاره چی کار داری ؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
با سلجوقیان بیچاره چی کار داری ؟

داستان داره 😰😱 اگه حالشو داری تاپیک قبلیمو نگاه کن ...

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤