2777
2789
عنوان

شک نکن....

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 19 پست
مگ میشه دلی رو بشکنی غروری رو نابود کنی بعدش هیچی ب هیچی 

اره خب چرا نشه؟

ندیدی بعضیا هیچ بدیی ب کسی نمیکنن و مدام دلشونو میشکونن؟ یا برعکسش طرف زبونش مثل مار نیش میزنه ولی تبر گردنشو نمیزنه؟

چی بگم خداداند .بازم دلمو بشکونن ذلم نمیخاد دشمنمم چیزیش بشه . ولی خجالت بکشن ازار ندن .دنیا ارزش ند ...

اونی ک بهت بدمیکنه حتی اگ توام ببخشیش خدا نمیبخشه دل شکستن جرمش جنبه خدایی داره

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب چرا نشه؟ ندیدی بعضیا هیچ بدیی ب کسی نمیکنن و مدام دلشونو میشکونن؟ یا برعکسش طرف زبونش مثل ما ...

ما تو کورد ها یه ضرب المثل قشنگ و جالب داریم میگیم خدا دیر گیره وشیر گیره؛؛ینی دیرو زود داره اما سوخت و سوز نداره

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
ما تو کورد ها یه ضرب المثل قشنگ و جالب داریم میگیم خدا دیر گیره وشیر گیره؛؛ینی دیرو زود داره اما سوخ ...

خب اینا همش حرفه. چون بالاخره همه یه بار تو زندگی حداقل دلش میشکنه، نمیشه گفت که تاوانه