2777
2789

میشه راهنمایی کنید .من شوهرم از ۶ می‌ره سرکار تا دو به نظرتون می‌تونه میوه فروشی بزنه من هم کمکش بدم البته مغازه از خودمونه و اینکه ۱۸ متره البته فضا پشت ش داره استفاده کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا هرچی به شکم مربوط باشه درامدش بهتره نسبت به چیزای دیگه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

درامدش خیلی خوبه اما مشکل اینجاست که کار زیادی هم داره , صبح ساعت 4 باید بره میدون تره بار و بار بزنه و جنس بخره حدود ساعت 8 برسه مغازه و اکثرا تا ساعت 12 اینا مشتری بیشتره چون خانما معمولا صبح برا خرید میرن حالا بعدازظهر هم بتز مشتری خودشو داره , ولی در کل بقول یکی از دوستان میوه و سبزی مثل نوزاد میمونه اونقد باید رسیدگی کنی که خسته کننده اس

به نظرت میتونیم بدیم شاگرد بار بیاره  شوهرت درآمدش چقدره در ماه مغازه خودتونه

درامدش متغیره ولی خوبه 😄😄مخصوصا تابستون ها اگه لوکس فروشی بزنه خیلی عالیه میوه کم ولی خوب هم موندگاریش زیاده هم سودش بستگی داره مغازتون کجاست جای پر رفت و آمد باشه عالیه مخصوصا بالاشهر

درامدش متغیره ولی خوبه 😄😄مخصوصا تابستون ها اگه لوکس فروشی بزنه خیلی عالیه میوه کم ولی خوب هم موندگ ...

بالا شهر هست و کنار نانوایی و سوپری پر رفت و آمده گرچه تو این خیابون میوه فروشی زیاد هست ولی نزدیک ما نیستن

متغیر یعنی چقدر مثلا پنج تومن رو میده