2777
2789
عنوان

بچه ها یه خوابی دیدم خیلی نگرانم

165 بازدید | 29 پست

خواب دیدم موهام دسته دسته داره میریزه! واینکه ما یه فامیل داریم ۲۱ سالش بود ۳ سال پیش رفت سرکار دیگه برنگشت هرچی پلیس دنبالش گشت اصلا خبری ازش نشد من خوابشو دیدم که اومده خونمون و میگه من چیزی یادم نیس انقدر باهاش گریه کردم وقتی دیدمش و اونایی که بردنشو نفرین میکردم تازه میگفت من اومدم خاستگاری خواهرت به نظرتون معنی این خواب ها چیه؟سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد

وای بچه ها همین الان زمین لرزید 

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا

لرستان 

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

لرستاااان

دلم سوخت برای فامیلتون 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید