2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه یکساله دارن بیان

63 بازدید | 8 پست

سلام مامانای عزیز ،میانگین وزن بچه هاتون در یکسالگی چقدر است؟

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
۱۳ یا ۱۴

۸ کیلو

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نگران نباش...دختر من تپله....سویق و پودر جوانه گندم بگیر بریز تو غذاش وزنو بالا میبره مقوی هم ه ...

نگران نیستم خیلیم راصیم از الان باربیه دخترم😍

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
۱۳ یا ۱۴

ماشالله پس پرستاره راست میگه وزن دخترم کمه😢9/5کیلو بود تاریخ 30فروردین حالا آخر این ماه ببرم ببینم چی میشه

۸ کیلو

جدی؟

دختر من 9/5کیلو بود سی ام فروردین دکتره میگه وزنش کمه اینقدر حرص خوردم که نگو حالا بچم زیاد غذا خور نیست خیلی نگرانم کرد