2821
2789

بری دکتر نوبت بگیری

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوبرابر وزنش قبل از رفتن به مطب با بیمارستان بهش استامینوفن بده

بعد عمل تا یکی دوتا جیش کنه گریه میکنه نترس بعدخوب میشه

قطره رو هر ۶ساعت یا در صورت درد ۴ساعت بهش بده

دوستتون دارم 💕

هر چه زودتر ختنه کنه بهتره 

اینطور نیست ، حداقل باید بچه یک ماه یا چهل روزش بشه و بدنش توان پیدا کنه ، البته این نظر دکتر پسرمه که فوق تخصص اطفال داره از امریکا

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
خیلی زوده ها

نه اصلا... هرچه زودتر واسه بچه بهتره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نمیدونم چون بچه خیلی ضعیفه 

من طبق تجربم میگم... مخصوصا اینکه بچه الان درد رو نمیفهمه... و خاطرش هم تو ذهنش نمیمونه

من طبق تجربم میگم... مخصوصا اینکه بچه الان درد رو نمیفهمه... و خاطرش هم تو ذهنش نمیمونه

من بچمو شش ماهگی ختنه کردم خودم دوس داشتم زودتر باشه اما شوهرم میگفت صبر کنیم یکم بزرگتر شه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز