2777
2789
عنوان

شادمهر و ژینا

275 بازدید | 12 پست

چند سال پیش اتفاقی داستان شادمهر عقیلی و ژینا رو توی اینستا دیدم و رفتم کلی دربارشون خوندم و اشک ریختم که چه تلخ جدا شدن.

باز الان یه کلیپ دیدم با آهنگ ستاره ی شادمهر بود 

(دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه 

دوباره این دل دیوونه واست دل تنگه 

وقت از تو خوندنه ستاره ی ترانه هام 

اسم تو برای من قشنگ ترین آهنگه)

.

خدای من چرا این آهنگ حسش انقدددر خوبه؟!!!هر موقع میشنومش ته دلم خالی میشه گریم میگیره.

.

بین شما هم کسی هست مثل ژینا و شادمهر تهش به هم نرسیده باشن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم عاشق این اهنگم 

و البته شادمهر عالیه 

چرا ژینا نرفت باهاش؟؟؟

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️
دختره چند وقت یش تو اینستا پیج زده بود فیلم های اون دوران رو میذاشت...جداشده و یه پسر داره

پیجش هننوز هست  و دوباره ازدواج کرده و خوشبخته

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

عاشق اون اهنگم 

کلا اهنکاش ی جوریه اشکت در میاد عاشقشم 

همیشع از خدا می خواستم ی عشقی بهم بده ک بهش نرسم فک میکردم قشنگی قشنگ ب نرسیدنه الان میگم خدا غلط کردم چرا جدی گرفتی

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
عاشق اون اهنگم  کلا اهنکاش ی جوریه اشکت در میاد عاشقشم  همیشع از خدا می خواستم ی عشقی به ...

افرین آدم آهنگاشو که گوش میده ناخودآگاه حس شکست عشقی پیدا میکنه 

چند ساله پیج ژینا رو دارم.قبل از اینکه مجددا ازدواج کنه پروفایلش عکس کنسرت شادمهر بود که کلمه ی ژینا نوشته شده بود روی یه پرده .ولی برش داشت بعد از یه مدت، پستایی که مربوط به شادمهر و آهنگاشم بود برداشت.یادمه یه پست گذاشت عدس پلو درست کرده بود با نیمرو بعد زیرش نوشته بود اونم میتونه برات اینطوری درست کنه؟

انگار شادمهر این غذا رو دوست داشته

ادرسش چیه

Zhina.kalantari

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔